U bent hier

Zesde Polysafe-avond was succes

Geel | Kempen regio | Laakdal regio
01.10.2019 - 13.54u
Door: Mark Jaspers

Het voorbije weekend vond de zesde Polysafe-avond plaats. Deze avond ging door in Geel en er waren zo'n 20-tal geïnteresseerden aanwezig bij Sonja en Gino. Jos Delarbre, de diefstalpreventie-adviseur van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout, was spreker van dienst.

Hij lichtte de samenwerking met de politie toe en vertelde wat je zelf allemaal kan doen om je woning beter te beveiligen tegen inbrekers. Hij toonde ook hoe je best waardevolle voorwerpen registreert. De avond was bijzonder leerrijk voor iedereen en de reacties van de deelnemers waren erg positief.

Ook zin in een Polysafe-avond?

Heb je interesse om zelf ook een Polysafe-avond te organiseren en woon je in Geel, Laakdal of Meerhout? Het enige wat jij moet doen, is een aantal mensen uit Geel, Laakdal of Meerhout uitnodigen en je woonkamer ter beschikking stellen.

Een uitnodigingsbrief kunnen we je aanleveren. Is dit iets voor jou? Contacteer dan de inbraakpreventie-adviseur van de politiezone, inspecteur Jos Delarbre, telefonisch op 014 56 47 33 of via mail op jozef.delarbre@police.belgium.eu om praktische afspraken te maken.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto