U bent hier

Zilvermeer opent feestelijk de deuren voor toeristische seizoen op 2 en 3 april

Kempen regio | Mol
01.04.2022 - 09.52u
Door: Herman Gezelle

Op zaterdag 2 en zondag 3 april zet het Zilvermeer de deuren naar het nieuwe toeristische seizoen wagenwijd open.

Het hele weekend lang geniet je gratis van alle attracties. Bovendien stippelde het Zilvermeer een wandelroute uit die je meeneemt op ontdekkingstocht langs alle troeven van het domein.

Wie er honger of dorst van krijgt, kan even verpozen bij één van de horecazaken. Ze zetten hun beste beentje voor om je extra te verwennen. Kom je ook?

Tijdens dit feestweekend is de toegang tot het Zilvermeer gratis. Een partijtje minigolf, je uitleven op de go-carts of ronddobberen op het water met een waterfiets of roeiboot?

Ook dat kost je helemaal niets op 2 en 3 april. Verder neemt de ontdekkingstocht je mee langs de zwemvijver, het parelwitte zandstrand, de speeltuinen, sport- en kampeerterreinen, watersportvijver, eetgelegenheden,... midden in de natuur. Kortom: het Zilvermeer biedt je opnieuw een heerlijk dagje uit.

'Vriend van het Zilvermeer' – win mooie prijzen

Wat betekent het Zilvermeer voor jou? Daar zijn we erg benieuwd naar! Vul tussen 30 maart en 30 april de enquête 'Vriend van het Zilvermeer' in via www.gemeentemol.be/vriendvanhetzilvermeer.

Het Zilvermeer gaat met jouw mening aan de slag om een masterplan op te maken en samen met jou te bouwen aan de toekomst.

Wie de enquête invult, maakt bovendien kans op toffe prijzen waaronder enkele jaarabonnementen en een heuse vakantie op het Zilvermeer.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto