Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer wil ook in de toekomst dé toeristische trekpleister van de Kempen blijven.  Wat vinden Molse inwoners van het Zilvermeer en welke leuke ideeën leven er bij hen voor de toekomst?

Tussen 30 maart en 30 april lanceert het domein de enquête 'Vriend van het Zilvermeer' via www.gemeentemol.be/vriendvanhetzilvermeer.
Wie deelneemt, maakt kans op toffe prijzen waaronder enkele jaarabonnementen en een heuse vakantie op het Zilvermeer.

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is wijd en zijd bekend. Naast de talrijke bezoekers uit binnen- en buitenland, beleven ook heel wat Mollenaars er mooie avonturen.

Met de zwemvijver, het parelwitte zandstrand, de speeltuinen, sport- en kampeerterreinen, watersportvijver, eetgelegenheden,... midden in de natuur, heeft het recreatiepark alle troeven in huis voor een heerlijk dagje uit, een weekendje weg of als vakantiebestemming.

Opmaak Masterplan – een blik op de toekomst

'Lang niet iedereen kent de troeven van het Zilvermeer. Daar wil het provinciaal recreatiedomein verandering in brengen. Een eerste stap is de opmaak van een Masterplan waarmee het Zilvermeer alvast een blik werpt op de toekomst.

Voor de opmaak van dit plan is er onder andere hulp nodig van de Molse inwoners. Enkel zo kan het Zilvermeer de krijtlijnen uittekenen van een plan dat door alle gebruikers (inwoners, medewerkers, bezoekers, kampeerders,...) gedragen wordt. Het doel is samen bouwen aan een bijzonder en buiten-gewoon Zilvermeer voor iedereen.

Enquête 'Vriend van het Zilvermeer' – win mooie prijzen

'We zijn alvast benieuwd naar wat het Zilvermeer voor de inwoners van Mol betekent! Vul tussen 30 maart en 30 april de enquête 'Vriend van het Zilvermeer' in via www.gemeentemol.be/vriendvanhetzilvermeer. Want ieders mening is belangrijk!

Wie de enquête invult, maakt bovendien kans op toffe prijzen waaronder enkele jaarabonnementen en een heuse vakantie op het Zilvermeer.'