Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

‘Zilvermeer Wintert’ : 10.000 genieten van lichtspektakel voor jong en oud - extra foto's

Zilvermeer

Ook nog morgen zaterdag zet het populaire evenement Wintersfeer het domein Zilvermeer in vuur en vlam. 10.000 fans genieten er van lichtspektakel voor jong en oud. Bezoekers kunnen zich laten verwonderen tijdens een vurige avondwandeling in kasteelthema vol magische creaties, licht en spektakel.

Onder de naam ‘Zilvermeer wintert’ geniet je tijdens een winterse wandeling tot 8 januari van extra sfeer en gezelligheid op het Zilvermeer. Het domein is aangekleed met kerstdecoratie, subtiele verlichting én een gezellig decor voor een feestelijke winterfoto. 

De late herfstmaanden en wintermaanden kunnen donker, grauw en guur zijn, maar tegelijkertijd hebben ze alle troeven om – met behulp van wat sfeerverlichting – de gezelligste periode van het jaar te zijn.

Zilvermeer wintert tot 8 januari (vrije toegang)

De dagen worden korter, de nachten langer. Maar… provinciaal recreatiedomein Zilvermeer wordt nog warmer! Laat je verrassen tijdens een winterwandeling op domein Zilvermeer.
We maken het domein extra gezellig met kleine extraatjes in de vorm van winterse decoratie, subtiele verlichting én een gezellig decor voor een feestelijke kerstfoto!

Kortom… een extra beleving tot 8 januari: ‘Zilvermeer wintert’.

Verwarm jezelf bij een lekkere chocomelk of glühwein. Onze horecazaken zetten hun beste beentje voor. Aan gezelligheid geen gebrek in de sfeervolle winterbar van taverne Glinstering.  Praktisch:  Vrije toegang tijdens de reguliere openingstijden van zonsopgang tot zonsondergang. www.zilvermeer.be

Wintersfeer ook nog 17 december (enkel toegang met ticket), 17.00 uur > 21.15 uur

Op 16 en 17 december is gezelligheid exact wat je zal vinden op domein Zilvermeer, tijdens het evenement ‘Wintersfeer’. Het hele domein wordt omgetoverd tot een feeërieke kasteelwereld. Dwaal rond in sfeervol verlichte kasteelgangen en mysterieuze tuinen.

Droom weg langs het parcours en ontdek domein Zilvermeer op een andere manier. Je kan starten tussen 17.00 uur en 21.15 uur, in een tijdslot naar keuze. Tijdens de wandeling door het winters decor word je verrast met sfeervolle en spectaculaire vuurshows! Onderweg klinkt magische muziek en fonkelen duizenden kaarsjes.

Tot middernacht is er een knus winterdorp waar je de beentjes kan losgooien. Rust even uit bij diverse eet- en drankkraampjes en warm op bij een knetterend vuurtje.

Word jij al helemaal warm vanbinnen en heb je zin om dit allemaal van dichtbij mee te mogen maken? info  op www.zilvermeer.be - al uitverkocht.

Exact Cross - 23 december  14.45 uur > 18.30 uur

Op vrijdag 23 december wordt er door onder andere Lucinda Brand & Wout Van Aert opnieuw gestreden voor de overwinning in het mulle Zilvermeer-zand. Het mooie recreatiedomein biedt ook dit jaar weer het strijdtoneel voor deze snelle topveldrit.

Sinds dit jaar spreken we van Exact Cross en is de veldrit ook opgenomen in een regelmatigheidscriterium. Hét uitgelezen moment dus om op een sportieve manier te vertoeven in de gezellige kerstsfeer op het Zilvermeer.  https://exactcross.be/mol/

Nieuwjaarsduik Isbjörnklubbe - 8 januari - 10.30 uur

Sta jij te popelen om te komen ijsberen tijdens de grote nieuwjaarsduik aan het Zilvermeer?
Voor de warmste week trotseren we samen het koudste water.
De Isbjörnklubbe vzw organiseert in samenwerking met Oplaadpnt en Just Breathe een nieuwjaarduik in de zwemvijver van domein Zilvermeer op zondag 8 januari.

De opbrengst gaat in het kader van de Warmste Week naar een sociaal doel.
De vorige editie was een onverdeeld succes. Inschrijven www.oplaadpnt.com 

Foto's & vid Johan Temmerman/ red. Henriëtte Ost / NNieuws.

URL
Zilvermeer

Deel dit artikel