Het Sportpaleis zoekt gemotiveerde medewerkers voor onthaal en bediening in de VIP-ruimte tijdens het seizoen 2011-2012. Beide jobs zijn ideaal voor studenten die een extraatje willen verdienen.

 

VIP-HOST & VIP-HOSTESS

Voor het nieuwe seizoen dat start in september zoeken we toffe medewerkers (m/v) om het VIP-onthaalteam uit te breiden. Taken: onthaal, registratie, vestiaire, begeleiding, controle van de VIP-guests. We zoeken verzorgde, beleefde en communicatieve studenten. Je krijgt een eigentijds uniform, maar voorziet zelf schoeisel. We betalen wekelijks uit (baremalonen) en je kan meestal een stukje van de topconcerten en -evenementen meepikken. Heb je interesse en ben je ‘s avonds (weekdagen en weekends) beschikbaar, stuur dan je cv met motivatie en foto per mail. LET OP: je moet meerderjarig zijn en over eigen vervoer beschikken (of kunnen regelen)! Aanmelden kan tot eind juli, selectiegesprekken beginnen in augustus.

Stuur een e-mail naar innes.cuyt@sportpaleis.be
 

VIP-BEDIENING

Voor het nieuwe seizoen dat start in september zoeken we gemotiveerde medewerkers voor de afdeling VIP-bediening. Heb je al een eerste (horeca-)werkervaring opgedaan, ben je vlot in de omgang en ben je ‘s avonds beschikbaar (zowel weekends als weekdagen), stuur dan je cv en motivatie per mail. We bieden een toffe job met leuke collega’s, baremaloon en de kans om (gedeeltelijk weliswaar) topconcerten en -evenementen mee te pikken. LET OP: je moet meerderjarig zijn en over eigen vervoer beschikken (of kunnen regelen)! Aanmelden kan tot eind juli, selectiegesprekken beginnen in augustus.

Stuur een e-mail naar innes.cuyt@sportpaleis.be