Op zondag 15 maart om 15u. treedt Het Hertals Zeemanskoor op in de Sint-Jan de Doperkerk op De Molekens.

Het koor o.l.v. kapitein-dirigent Michel Van Kerkhoven zal het publiek met volle teugen laten genieten én laten meezingen. Bekende zeemansliedjes uit lang vervlogen tijden komen aan bod.

Tijdens de pauze kan er iets gedronken worden en na het optreden is er de mogelijkheid om nog lang na te genieten, met een drankje en lekkere versnaperingen.

De organisatie is in handen van Lions Club Herentals De Lakenpoortse. Zij krijgt daarbij de medewerking van diaken A. Torfs die de kerk ter beschikking stelt, en van de directie van de Leertuin, van wie de polyvalente zaal mag gebruikt worden.

De Lakenpoortse schenkt de volledige opbrengst aan haar goede doelen Lou'k up en Joth.

Lou'k up, unieke zorg voor herinneringen, in Herentals.

Kathleen Weuts en Kim Peeters begeleiden in hun Lou'k up en Be-lief-huis mensen die een dierbare verloren hebben, gedurende het hele rouwproces. Zij doen dat vanuit hun eigen ervaring met het rouwverwerkingsproces.

Joth , Jongeren Therapie & Thuis, is een project/huis voor jongeren tussen 12 en 25 jaar, in Zandhoven.

Joth wil laagdrempelig en toegankelijk zijn. Professionele hulpverleners en vrijwilligers ondersteunen er jongeren tijdens een 'minder' moment, hoe groot of klein ook. Ook wie zich even wil ontspannen en zo ontsnappen aan de drukte van het leven, is er welkom.

Praktische informatie:

Prijs: €15, incl. 1 gratis drankje - ticketverkoop via cultuur Herentals - Online: tickets.cultuurcentrum@herentals.be - Of rechtstreeks aan de balie van cultuur, Grote Markt 35, 2200 Herentals - tel. 014 21 90 88.