U bent hier

Zoektocht naar alleroudste DAF-truck on the road

Internationaal | Kempen regio | Westerlo
21.08.2018 - 15.34u
Door: Herman Gezelle

DAF Trucks in Oevel zoekt de alleroudste DAF die nog voor transport wordt ingezet. De zoektocht is gericht op voertuigen uit de afgelopen decennia die hun diensten dagelijks nog vlot blijven bewijzen.

Eigenaars en chauffeurs worden uitgenodigd om een foto of video van hun truck te delen op de Facebook van DAF Trucks Oevel NV. De firma viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. In eerste instantie richtte ze zich op de bouw van opleggers en aanhangwagens.

In 1949 begon ze met de productie van vrachtwagens. Geregeld ontvangt DAF foto's van trotse chauffeurs van over de hele wereld, met modellen die de productielijn vele decennia geleden hebben verlaten, maar nog steeds dagelijks worden ingezet. Waar bevindt zich de oudste DAF-truck die nog in gebruik is?

De vrachtwagenproducent is nu op zoek naar foto's en verhalen van trucks uit de jaren 80, 70, 60 of zelfs van daarvoor. Eind november wordt bekeken welk model de oudste nog in gebruik zijnde DAF-truck is. www.facebook.com/daftrucksnv - foto's DAF.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto