Bij Collection Hugo Voeten beleef je de zomerdagen omringd door kunst, natuur en architectuur. De komende maanden organiseren we tal van activiteiten, ik bezorg jullie met plezier een overzicht:

Open Tuindagen - 25 en 26 juni

Dit weekend neemt Beeldentuin Hugo Voeten in Geel deel aan de Open Tuindagen van Landelijke Gilden. Bezoekers genieten van indrukwekkende evergreens, gezellige tuinkamers en uitgestrekte landschappen doorspekt met vijvers. De kunst gaat een unieke dialoog met de groene omgeving aan.

Zondagsopeningen

In juli en augustus is Beeldentuin Hugo Voeten bovendien élke zondag geopend! Maak er een fijne uitstap van en combineer dit met een mooie fietstocht, wandeling of autoroute doorheen de groene Kempen.

Groepsrondleidingen

Toch liever op stap met één van onze gidsen? Groepen kunnen nu al hun geleid bezoek vastleggen voor de hele zomer én het najaar.

Open Monumentendag

Noteer zondag 11 september alvast in de agenda, want dan gaat de jaarlijkse Open Monumentendag weer door. Ook Art Center Hugo Voeten in Herentals neemt deel, en biedt een inkijk in de geschiedenis van dit unieke gebouw. Deze ooit bloeiende graanfabriek huisvest intussen een opmerkelijke privéverzameling van moderne en hedendaagse kunst. Dankzij een doordachte renovatie is deze plek het ontdekken waard!

Reservatie vooraf is steeds verplicht. Dit kan eenvoudig via boeking https://collectionhugovoeten.simplybook.it/.

 Op de foto : wijlen Hugo Voeten/ NNieuws Guy Verellen.