U bent hier

Zomeractiviteiten vzw Keizer Karel Olen

Olen
17.04.2020 - 13.36u
Door: Lex Verellen

Traditiegetrouw vinden er tijdens de zomer tal van activiteiten plaats in Olen die worden georganiseerd door vzw Keizer Karel Olen.

De vrijwilligers van deze organisatie zijn er zich van bewust dat de zomeractiviteiten onder hun huidige vorm niet kunnen plaatsvinden. De gezondheid van het publiek en de vrijwilligers waarmee de vzw samenwerkt voor de organisatie van deze activiteiten primeert.

Om maximaal gevolg te geven aan de opgelegde richtlijnen door de Nationale Veiligheidsraad, en na overleg met het lokaal bestuur, bekijkt vzw Keizer Karel Olen op dit moment welke impact de maatregelen hebben op de activiteiten van Olen Zomert. Vzw Keizer Karel Olen wacht echter de verdere beslissingen van de nationale en lokale overheid af.

Indien de richtlijnen het toelaten, zullen de vrijwilligers van vzw Keizer Karel bekijken op welke manier ze een creatieve invulling kunnen geven aan hun activiteiten. Zodra er meer duidelijkheid is, communiceert vzw Keizer Karel Olen via hun kanalen over het verdere verloop van de zomeractiviteiten.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto