U bent hier

Zomerbar Baobab brengt exotische sferen naar 't Kuipje

Westerlo
09.06.2018 - 19.52u
Door: Herman Gezelle

Poederige zandstranden, azuurblauwe oceaan, wuivende palmbomen en exotische cocktails.  Meer moet een geslaagde vakantie niet zijn.
De grootste zomerbar van de Kempen met al deze zomerse ingrediënten is sinds gisteren open. Nog wel aan 't Kuipje.

't Was aanschuiven, vollen bak. Wachten tot iemand de party verliet.  Een cocktailbar, 2 restaurants, een zwembad, een tropische tuin én de zon zijn de ingrediënten van deze zomerbar die tot eind september in de schaduw van het Westelse Kuipje staat. Zomerbar Baobab wil non-stop entertainment brengen. 

's Avonds wordt Baobab Beach een hippe beachclub met gezellige lounges waar je al nippend van je drankje kan genieten op de muziek van resident dj's.

Met 2.500 vierkante meter staat de grootste zomerbar van de Kempen aan het voetbalstadion van KVC Westerlo. Initiatiefnemer is Kristof Van Loy van Rent A Lounge uit Herentals. "Wij kleden met onze firma allerlei feesten aan en ik vond dat het tijd was om eens zelf met iets uit te pakken", vertelt hij. "Drie weken lang werkten we zestien uur per dag om parking 2 van 't Kuipje om te toveren tot the place to be van de Kempen. Baobab mag gezien worden.

Er is een uitgebreide cocktailbar en er zijn diverse zithoeken, twee restaurants – een grilltent en een pizzeria – en je kan wegdromen in een tropische tuin of aan het zwembad. Je hoeft deze zomer niet op reis te gaan. Wij brengen de zon en entertainment naar de Kempen.'

WK op reuze-oled 4K schermen

'Geniet samen met talloze andere supporters van de Belgische matchen op het WK in Rusland. Baobab Beach club brengt met een reusachtig videoscherm Rusland naar België. Nog nooit was voetbal op afstand zo echt. Geniet samen met jouw vrienden in een gezellig kader van het WK. Met een lekkere cocktail of een frisse pint in de hand is het plaatje compleet.

Voor de Belgische WK matchen is de bar steeds uitzonderlijk geopend op sluitingsdagen. Vanaf 2u voor aanvang van de match kan je reeds genieten in de beachbar.'  Info klik hier.

Foto's Leo Brouwers/ Nnieuws - vid Edith Verwimp.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto