Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zomerpret in Kasterlee met tal van nieuwe avonturen

Zomerpret in Kasterlee met tal van nieuwe avonturen

De zomervakantie gaat van start en dat betekent: tijd om eropuit te trekken met de hele familie. Kasterlee bruist deze zomer van leuke activiteiten voor jong en oud.

Ontdek het prachtige bos op een avontuurlijke manier met het vernieuwde Eekhoorntjespad, zoek naar puzzelstukken van De Beestige Bosbewoners, luister naar guitige verhalen op het TrekJanPad, ga mee op pad met een dagvertelling op Kabouterberg of speur naar de Slapende Reus.

Eekhoorntjespad: dit avontuurlijke beleefpad is heerlijk om te ontdekken met de allerkleinsten. Buitel als een echte vogel in het reuze volgelnest of verberg je in het konijnenhol.

De Beestige Bosbewoners: maak kennis met de Beestige Bosbewoners en zoek naar puzzelstukjes in het bos.

Schatten van Vlieg: Vlieg is weer neergestreken in Kasterlee met het thema ‘Proef jij wat ik proef! Er liggen maar liefst drie schatten verborgen in Kasterlee.

TrekJanPad: Ontdek dit pad voor stoere stappers langs 7 audiozuilen met verhalen over TrekJan en zijn vrienden.

Dagvertelling op Kabouterberg: wandel mee met een vertelster op zoek naar de kabouters.

Zoektocht Slapende Reus: Deze reus ligt verborgen in het zand van de duinenrug en wacht op jou om ontdekt te worden! Zie jij de krullen van zijn haar?

You versus wild: test je survivalkennis op deze wandeling in de Hoge Mouw.

‘’We hebben deze zomer iets bijzonders voor iedereen. Van nieuwe avonturen op het Eekhoorntjespad tot de magische vertellingen op Kabouterberg. Kasterlee is dé bestemming voor een onvergetelijke zomer” aldus burgemeester Ward Kennes.

Kijk voor alle details op visitkasterlee.be.

Zomerpret in Kasterlee met tal van nieuwe avonturen

Deel dit artikel