U bent hier

Zomersfeer in Zilvermeer : for Kids

Mol
18.06.2014 - 21.34u
Door: Hans Van Donderen

Het nieuwe zomerfestival, met elke dag een ander thema, zal in augustus op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol zijn eerste editie beleven, met op zondag een dag speciaal voor kinderen. Dit belooft veel goeds op één van de mooiste locaties van Vlaanderen.

Het programma voor vrijdag 29 augustus stond al vast: ‘Clouseau Live in Concert’. Het duo zal hun grootste hits, aangevuld met nieuw werk, ten gehore brengen tijdens de eerste dag van Zomersfeer op het Zilvermeer. Deze spectaculaire dag wordt gevolgd door een spetterend festival genaamd ‘When Summer Ends Festival’ en zal compleet georganiseerd worden door Par-T, bekend van onder andere Daydream Festival. Om dit bijzondere en sfeervolle evenement op het Zilvermeer goed af te sluiten wordt er op 31 augustus nog een gezellige dag georganiseerd voor jong en oud. Samen met het gezin of de hele familie, nog eens in zomersferen vertoeven voordat de zomer afgelopen is.

Zomersfeer for Kids (31 augustus)
Deze dag zal gevuld zijn met veel leuke activiteiten en leerzame workshops. Zo is er een compleet verzorgde peuterspeelzone gecreëerd, waar de kinderen geanimeerd worden en waarbij de ouders kunnen genieten van een verfrissend drankje en versnaperingen. Tevens zullen er ook tal van attracties en optredens zijn, met onder andere Mega Mindy, Dobus, Bumba Laura Omloop en vele anderen die Zomersfeer for Kids komen opvrolijken.

Tickets
Let op: het aantal tickets is beperkt! Wil je er zeker bij zijn, koop dan een ticket in de voorverkoop. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de lokale voorverkooppunten. Tickets kosten €8,- (ex. Fee) per persoon (kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis) en zijn vanaf donderdag 19 juni om 19:00 uur verkrijgbaar via www.zomersfeerophetzilvermeer.be.

Lokale voorverkooppunten:
CaRatt Men: Laar 7, 2400 Mol
Ultimate: Lakenmakersstraat 20, 2400 Mol
Que Pasa: Corbiestraat 14, 2400 Mol
Videomanie: Wijerken 169, 3920 Lommel
Bistro Bigeaux: Zegeplein 13, 2300 Turnhout

Programma
Bumba
Dobus
Laura Omloop
5th avenue
De Bende
Merel van Amika
Mega Mindy
+ attracties, workshops en animatie

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto