Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zomerzoektocht Ontdek Geel & win

Wie deze zomer de winkelstraten in Geel wil ontdekken met het hele gezin kan zich wagen aan de zomerzoektocht, een uitgestippelde route waarbij letters verstopt zitten om een woord te vormen. Er vallen bovendien ook heel wat leuke prijzen te winnen!

De zoektocht brengt de wandelaars langs verschillende centrumstraten van Geel. In de winkeletalages zitten 20 verschillende strandspullen met een letter verstopt, waarmee een woord gevormd kan worden. Ook krijgen kindjes die mee wandelen bij enkele handelaars iets lekkers op vertoon van de deelnamekaart.

Praktisch

  • Deelnemen kan elke dag vanaf zaterdag 5 augustus t.e.m. zondag 3 september - startpunt: De Markt, Geel - het deelnameformulier kan je hier downloaden of afhalen bij Toerisme Geel, Bon Bon Giorno, Chocolaterie Puur en koffiehuisje Passage
  • Het ingevulde deelnameformulier kan gedropt worden t.e.m. 4 september 2023 in de brievenbus van Toerisme Geel (Markt 1) om kans te maken op een leuke prijs.

Te winnen prijzen

  • 4x een bon van Standaard Boekhandel t.w.v. €30
  • 4x een bon van bowling & binnenspeeltuin Bruul t.w.v. €40
  • 4x een 20-beurtenkaart van het Stedelijk Zwembad
  • 4x toegang voor vier kinderen (60 min.) bij SuperJump

Over Geel Centrum

Geel Centrum is de vereniging van handelaars in het centrum van Geel. Wij bundelen onze krachten van de winkels en horecazaken in de Nieuwstraat, Stationsstraat, Pas en op de Markt en zorgen voor een bruisend handelscentrum waar het leuk vertoeven is.'

Deel dit artikel