Op zondag 4 oktober kan je in het Neteland en de Kempen een aantal bedrijven bezoeken in het kader van de jaarlijkse Open Bedrijvendag. Je kan in de deelnemende bedrijven terecht tussen 10 en 17u.

De adressen en namen van deelnemende ondernemingen, toch meer dan 350 bedrijven in gans België, vind je op www.openbedrijvendag.be.

De deelnemende bedrijven in de regio:

- Berlaar: Badweelde aan de Aarschotsebaan140

- Geel: Europese Commissie-Joint Research IRMM, Retieseweg 111, Europawijk, Geel

Registreer je VOORAF om binnen te kunnen: voor het bezoek moet je een aantal gegevens zoals geboortedatum, nationaliteit, identiteitskaart- of paspoortnummer, uitgiftedatum en locatie invullen. Je houdt die gegevens dus best bij de hand.

Belangrijk : je moet je vóór 2 oktober registreren, en op de dag zelf je identiteitskaart of paspoort voorleggen. Klik hier om je te registeren.

Alleen de bezoekers, die vóór 2 oktober gereserveerd hebben, krijgen toegang tot de site op 4 oktober. Wees snel, er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, maximum 1.200 personen toegelaten.


- Heist-op-den-Berg: Gijsbrechts, Oude Liersebaan 122

- Kasterlee: Hoeve Hoogland, Hoek 53 Tielen

- Laakdal: Kringwinkel Zuiderkempen, Oude Geelsebaan 96

- Olen: Codipack Group, Industrielaan 8 en Mertens-Goossens, Turfputten 4

- in Mol kan je naar Amplifon Hoorcentrum, Fietsenatelier, Franken Agro, Kempense Golf Club,    Lichthuis Mol, Maxevent, Mercedes Group VDH Mol en Uitvaartzorg Ann Schillebeeckx.

- Westerlo: Kamp C.