Zaterdag nodigde Kempense zangeres Laura Omloop al haar fans uit op de fandag in Bobbejaanland. De fans kregen de gelegenheid om met hun idool op de foto te gaan of in 1 van de talrijke attracties. De fans waren massaal komen opdagen.

Laura, die enkel jaren geleden België vertegenwoordigde op Eurosong for kids, had nog enkele andere Eurosongers uitgenodigd, waaronder onze Netelandse Ymke. Anick van de Ketnetband verzorgde de presentatie

Geen optreden zonder muzikanten, en dus had Laura gekozen voor Bandits, nog niet zo lang geleden heetten deze jonge muzikale snaken nog de Gizonband.

Zij brachten stevige rock-covers, maar ook hun eigen single 'Stop'. Verder stonden ze ook in voor de begeleiding van Ymke, Margo, Pjotr en Thomas.

En natuurlijk begeleidden ze ook de artieste waarvoor de kids kwamen, nl Laura. Zij kreeg jong en oud aan het springen, dansen en meezingen met haar hits zoals 'Cowboymeisje' en 'Papa, ik mis je zo'. Als een van de bisnummers bracht ze de hit waarmee het voor haar allemaal begon: 'Zo verliefd'.

Na het optreden konden de kids nog met hun idool op de foto met een glimlach op hun gezicht.  Velen zullen vannacht dromen over de ontmoeting met hun idool.

Foto's & video's: Peter Vissers / Nnieuws