U bent hier

Zonovergoten benefietdag ALS Liga brengt €7.023 op (1)

Herentals
23.08.2015 - 07.33u
Door: Peter Caers

De benefietdag die zaterdag de vrienden van Kris Van Reusel t.v.v. de ALS Liga organiseerden  op het terrein van SKS Herentals is een zonovergoten denderend succes geworden. Maar liefst €7.023 gaat naar de ALS Liga. Prachtig.  De Herentalsenaren en Netelanders blijven vrijgevige mensen.

Met een voetbalwedstrijd tussen zijn voetballende vrienden van Heles en een ploeg van BV's werd de benefietdag op gang getrokken. Bart Wellens, Karel Van Eetvelt, Ben Rottiers, Saartje Vandendriessche, Bartel Van Riet, ... ze waren allemaal op de afspraak en deelden ook na hun wedstrijdje nog urenlang met de glimlach handtekeningen uit aan hun fans.

Kris Van Reusel ontving uit handen van Guy Verellen van NNieuws een herdenkingsboek waar alle aanwezigen een boodschap voor Kris konden  inschrijven. Kris beloofde ook het t-shirt van NNieuws.be een ereplaats in zijn collectie te zullen geven.

Gans de namiddag waren er toffe gezellige en sportieve wedstrijdjes. Er was het zonovergoten terras en de talrijke vrijwilligers hadden hun handen vol om iedereen van de nodige 'natjes en droogjes' te voorzien. De Olympiadelaan in de buurt van de terreinen van SKS Herentals stond vol auto's, heel wat mensen maakten er met de fiets een gezellige namiddagtrip van.

De schitterend grasmat van SKS en prima accommodaties in het groen, het waren alleen maar troeven om de namiddag en avond te doen slagen.

Veiling brengt 2.990 euro op

Bij de veiling van de gesigneerde voetbaltruitjes was er natuurlijk grote belangstelling voor die van de Rode Duivels, Club Brugge, AA Gent, KSK Lierse, Beerschot, FC Antwerp, SK Lokeren, Sven Nys en de getekende keepershandschoenen van Simon Mignolet (FC Liverpool), die voor een leuk steunbedrag  naar de erekast van NNieuws gingen. De veiling bracht in totaal 2.990 euro op

Kris Van Reusel : 'Ik ben ieder heel dankbaar'

Een gelukkige Kris Van Reusel : 'Ik ben het organiserend team van Maarten De Vleeschouwer en alle medewerkers ontzettend dankbaar voor deze nu al supergeslaagde dag voor de ALS Liga.  Ook al de mensen die met 100-en ons kwamen steunen en de veiling tot een succes hebben gemaakt.  Ook een  bijzondere dank aan Gerrit Van Nueten & z'n team van SKS voor het ter beschikking stellen van de prachtige infrastructuur.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto