Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zorgvoorziening Het GielsBos gaat op café met nieuwe buitengewone medewerkers tijdens jobcafé

Op café gaan in zorgvoorziening Het GielsBos én daar de job van je leven vinden? Het kan zomaar tijdens ons jobcafé op woensdagavond 7 februari.
Hoe leer je potentiële nieuwe medewerkers kennen in een informele sfeer? Je gaat ermee op café. En laat ons nu net zo’n gezellig café hebben op ons eigen domein in Gierle.  Het inclusieve café De Stroom is dan ook de ideale setting voor het allereerste jobcafé dat ons HR-team organiseert.

Marjan Renders, HR-partner:
Mensen die op zoek zijn naar een job, fysiek in contact brengen met Het GielsBos en hen met eigen ogen laten zien hoe wij werken, dat is het doel van ons jobcafé. Hoe kan je hen beter laten kennismaken met het leven zoals het bij ons is, dan hen hier uit te nodigen?”

Zorgfuncties zijn nu eenmaal knelpuntberoepen en vaak is de drempel hoog om te gaan werken in de zorg. Tijdens het jobcafé kan iedereen met een warm hart voor de zorg onze organisatie leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Een rondleiding, een bezoekje aan verschillende leefgroepen en een gesprek met onze medewerkers, er is geen betere manier om Het GielsBos écht te beleven!

Sofie Poppe, HR-manager:
Ons jobcafé geeft iedereen uit de ruime regio die op zoek is naar een job de kans om zelf te ervaren hoe fijn het is om in Het GielsBos te werken. Met een hapje en een drankje een informele babbel slaan met – wie weet – je toekomstige collega’s, dat is letterlijk en figuurlijk proeven van een nieuwe job!”

Deelnemers kunnen terug naar huis met een promorugzak vol nuttige info en heel wat stof tot nadenken om misschien wel dé beslissing te nemen die hun leven zal veranderen: een buitengewone collega worden in de grote GielsBos-familie!

JOBcafé in Het GielsBos – woensdag 7 februari van 17.00 tot 20.00 uur
Vosselaarseweg 1 - Gierle.

Het GielsBos is een zorgvoorziening in het hartje van de Kempen waar kinderen en volwassenen met een beperking zich veilig en geborgen voelen. Ze vinden er een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Daarbij krijgen ze professionele ondersteuning van ervaren medewerkers. Onze cliënten, hun leefomgeving en hun levenskwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.
www.hetgielsbos.be

Vosselaarseweg 1, Gierle, België

Deel dit artikel