Op 7 oktober kan je tijdens Open Bedrijven Dag terecht in heel wat bedrijven. De Zuidkempische Werkplaatsen zetten tijdens open bedrijvendag ook de deuren open.

Chris Bakelants van ZKW. : 'Wat doen wij, staan wij voor ?
Bij ons staan "mensen' centraal. Wij streven voor al onze personeelsleden naar een job waarbij zijn of haar mogelijkheden optimaal benut worden.
Zo gaat arbeidstevredenheid hand in hand met uitdaging en persoonlijke groei.
Voor onze klanten zijn wij een modern en competitief toeleveringsbedrijf.

Onze kernwoorden zijn 
Zorgvuldig, kwalitatief en waardevol.
Flexibiliteit en efficiëntie zijn de troeven van de Zuidkempische Werkplaatsen. Onze dienstverlening is in de loop der jaren gegroeid.'
Wij zijn dan ook de ideale partner voor alle activiteiten die een inzet vragen van manuele arbeid en machinale handelingen.
Bij ons draait alles om mogelijkheden, niet om beperkingen. Onze structuur en organisatiecultuur is sterk gericht op nieuwe kansen, uitdagingen én op de wensen van onze klanten. Onze medewerkers behandelen dan ook elke vraag vanuit een professionele instelling.
 
Goed om weten!
Wist U dat:
·        Wij in 1967 gestart zijn als heel kleinschalige beschutte werkplaats?
·        Wij op dit ogenblik ongeveer 200 mensen met een handicap tewerkstellen die begeleid en ondersteund worden door 35 gemotiveerde omkaderingsleden?
·        Wij werken voor zeer grote klanten onder andere uit de voedings-en de cosmeticasector?
·        Wij op onze vestiging in Grobbendonk een non-foodafdeling hebben uitgebouwd?
·        Wij weten dat perfectie niet bestaat?
·        Wij toch steeds beter willen worden in alles wat we doen?
 
Nog nooit onze beschutte werkplaats in werking gezien?
Kom dan op ontdekking!
Tijdens de Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober 2012 zetten wij onze deuren voor iedereen open. Hét moment om de sfeer bij ons op te snuiven. Kom langs tussen 10 en 17 uur en kom te weten dat wij staan voor Zeer Knap Werk! We bieden elke bezoeker een exclusieve blik achter de schermen. Voor iedereen is er een leuke attentie. Ook aan de kinderen is gedacht!
We voorzien een gratis, bewaakte parking. (volg p-route)