Club '90 won van het 5e gerangschikte ZVC Antwerpen met 2-3.

Wedstrijdverslag zvc Antwerpen – zvc Club’90
Club’90 ,dat wegens werk of kwetsuur de diensten moest missen van Pieter Van Genechten, Yves Mannaerts , Steve Smets en Tom Helsen  won verdiend van het 5de gerangschikte Z.V.C. Antwerpen.
 
Beide ploegen startten van meet af aan zonden veel risico’s te nemen in hun spel. Toch kreeg  Club’90 na 4’ een kans  via de goed opgerukte Hans Vervoort  die de kans echter overschoot .op de 18 ‘speelde Gino Vervoort  in de loop van de voor doel staande Bram Goos die de bal met een schijnbeweging doorliet en de lokale doelman totaal verraste 0-1. Met enkele wisselen de kleine kansjes werd rusten geblazen  zonder de score te veranderen .
 
Ruststand 0-1.
 
Eenzelfde spelbeeld  na de pauze  tot de 32’ totdat Club’90 doelman Van Genechten met een verre uitworpnaar Joren Willems  bereikte deze zijn tegenstrever mooi afhield en met een gekruist schot succes kende 0-2 . de thuisploeg replikeerde  gevat in de 33’ wanneer een schot op doel afweek op een bezoekende verdedigen en boven de grijparmen  van doelman Van Genechten in het dak van het doel  belandde 1-2. De Herentalsenaren  waren niet aangeslagen door deze opdoffer en bouwden in de 36’ een aanval op langs Joren Willems die Dimitrios Logothetis  bediende die beheerst afrondde  1-3  Club’90 controleerde  verder de match maar moest even voor tijd in de 48’ toch nog 1 doelpunt incasseren 2-3. Verder liet Club’90 het niet komen en was op het einde nog gevaarlijkst . even later floot  een goedleidende scheidsrechter deze faire partij ten einde.
 
Eindstand 2-3 .
Speelden voor zvc Club’90: Stijn, Bram, Joren, Gino, Dimitrios, Hans
We wonnen verdiend als we over het geheel de kansen in overweging brengen , al dus coach Willy Vervoort. Alle spelers verdienden een pluim voor hun inzet en goed doordacht spel.

Volgende week zijn we vrij

. Eerstvolgende wedstrijd op 20 april tegen Real Roda Schilde , is tevens de laatste thuismatch  van het seizoen en moet met dezelfde inzet en inzicht leiden naar een volgende zege .

Vrijdag 20 april’12
zvc Club’90 – Real Roda Schilde
Aftrap 21u te Sportacentrum in Tongerlo

Wedstrijdbal geschonken door Bouwonderneming Stan Hens uit Bouwel
Supporters op post!!!