ZVC Club '90 startte het nieuwe seizoen met een nipte nederlaag bij zvc Den Boom.

Wedstrijdverslag zvc Den Boom – zvc Club’90 3-2
De Herentalsenaren hebben in hun 1e match van ’t seizoen in extremis de duimen moeten leggen.
 
Club’90, fel gehandicapt door ontbreken van 3 titularissen, speelde van meet af aan goed mee in een wedstrijd waarin weinig kansen kwamen. Op de 9’ kon de thuisploeg de score openen na slecht uitverdedigen van Club’90 1-0.

De Herentalsenaren replikeerden gevat en op de 11’ kon Steve Smets zich mooi vrijspelen en rustig afwerken 1-1. Op de 15’ kwam Club’90 op voorsprong via Steve Smets op algemene aanval 1-2. Beide ploegen vonden geen openingen meer in de verdedigingen en er werd  gerust met een 1-2 stand.
 
Eenzelfde spelbeeld na de rust in een gelijkopgaande match. Op de 40’ kwam Den Boom langszij wanneer een afstandschot afweek op de voet van verdediger Hans Vervoort 2-2. Club’90 kreeg het moeilijker, het te weinig kunnen vervangen begon de doorslag te geven. Op de 43’ geraakte de bal moeilijk weg uit de Herentalse defensie en uiteindelijk werd dit afgestraft 3-2. Club’90 zette nu alles op alles met doelman Stijn Van Genechten mee in de vuurlinie maar verder dan enkele afstandschoten en vrijschoppen kwamen de Herentalsenaren niet.

Eindstand 3-2.
 
"Ondanks we met slechts 6 spelers naar Broechem trokken was de nederlaag onverdiend en was een gelijkspel een juiste weergave geweest zijn", vond Club’90 coach Willy Vervoort. "Indien we wat meer kunnen wisselen hadden was er zeker een andere uitslag op ’t bord verschenen." 
Volgende vrijdag 23 september’11 spelen we onze 1ste thuismatch tegen Club’80 Den Berg (Westmalle), aftrap 21 uur in sporthal Sportacentrum te Tongerlo.
 
Vermelden we nog dat zvc Club’90 door de V.Z.V.B. gehuldigd werd op hun 20 jaar lidmaatschap op de laatste algemene vergadering."