Noorderwijk moest vrijdagavond naar Eisden met een zwaar gehavend team. Coach Heremans moest het doen zonder de geschorsten Bouri en Zerouali en de gekwetste Rebah. '

Zwaar puzzelen maar men kon rekenen op Scheerens en Vivijs die overgeheveld werden vanuit ons 3e klasse team' zegt Gino Vervoort pr.

De wedstrijd begon en meteen was duidelijk dat Noorderwijk het moeilijk had om in zijn spel te komen. De arbitrage liet de thuisploeg feller in duel gaan ten opzichte van de bezoekers en dit resulteerde in een resem gele kaarten en fouten voor Real. Eisden profiteerde hiervan en kwam na ' op voorsprong. 1-0.

Na een felbevochten eerste helft ging men rusten met een 1-0. Coach Heremans wees zijn mannen erop dat ze op niveau moeten spelen om hier iets te rapen.
Tweede helft en Eisden scoort al na 3' de 2-0. Een minuut later kan Attabi de aansluiter scoren.2-1.

Maar Eisden voelt dat deze wedstrijd naar hun kant kan getrokken worden en scoort dezelfde minuut terug.3-1. Een gretiger en fellere thuisploeg maakt in de 30' de 4-1. Als er dan een minuut later weer gescoord word lijkt de afstraffing tegen dit zwak Real een feit.5-1.

El Hattach mildert nog tot 5-2 maar de thuisploeg wil Noorderwijk niet meer in de match brengen en duwt de 6-2 en 7-2 binnen. Vivijs scoort dan in de laatste minuut nog de 7-3 eindstand.

Real Noorderwijk zal volgende weken vol aan de bak moeten gaan en hopen dat de spelers beseffen dat ze moeten knokken om deze play-offs te halen. Nu vrijdag is er de thuiswedstrijd tegen topteam Hasselt en daarna volgt er de zware verplaatsing naar Charleroi. Real rekent op hun supporters en de supporters rekenen op Real.

Beloften ZVC Gelko Eisden – Real Noorderwijk 3-4
Spektakel verzekert bij onze jongen die een 3-1 ruststand omzetten in winst.

Dames ZVC Bokrijk – Real Noorderwijk 1-7
Een mooie en verdiende zege van onze damesploeg. Knappe combinaties en mooie goals waarvan de coach kon genieten.' Gino Vervoort/ NNieuws