U bent hier

Zware kritiek op N-VA-campagne tegen Migratiepact: "Bangmakerij" en "Nieuw-Vlaams Belang", "AfD"

Vlaanderen
04.12.2018 - 17.38u
Door: Herman Gezelle

Verschillende kopstukken van de oppositie én de meerderheid reageren furieus op de onlinecampagne van de N-VA tegen het VN-Migratiepact. Intussen heeft de partij de omstreden beelden van haar website verwijderd.

Terwijl het voortbestaan van de regering-Michel in de weegschaal ligt door de grote onenigheid over het VN-Migratiepact, startte de N-VA vandaag een opmerkelijke onlinecampagne tegen het pact met verschillende afbeeldingen van migranten.

Rond 16 uur heeft de N-VA de omstreden beelden weer van haar website verwijderd, maar dat neemt niet weg dat zowel de meerderheid als de oppositie forse kritiek op de campagne uit. (VRTNWS)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto