U bent hier

Zware nederlaag voor Real Noorderwijk : F.P. Halle Gooik – Real Noorderwijk 10-1

Herentals | Vlaanderen
11.11.2017 - 07.44u
Door: Herman Gezelle

De mannen van coach Gessner moesten vrijdagavond de verplaatsing maken naar Halle Gooik. Zonder de geelgeschorste Zerouali, de gekwetste Rebbah, Kaddouri belet door een sterfgeval in zijn familie en Tahirovic werd de verplaatsing gemaakt.

Een zwaar gehandicapt team dus die tegen de huidig landskampioen en bekerwinnaar mocht gaan aantreden. Om een voltallige kern te verkrijgen deed men beroep op twee spelers van hun ploeg in derde nationale.

De wedstrijd en de thuisploeg strafte al in de eerste minuut een foutje af bij de bezoekers.1-0. Real kreeg daarna twee mooi uitgespeelde kansen maar Bouri kon telkens de mooie aanval niet afronden.

Het spel ging op en neer maar dan was er in de 8' een knappe actie van thuisspeler Carsi en werd het 2-0. Noorderwijk lbleef hun spel spelen en El Attabi scoorde in de elfde minuut de aansluitingstreffer. 2-1. Na 18' werd de bezoekende ploeg tweemaal uit verband gespeeld en de 4-1 was een feit. Dit was de ruststand maar de bezoekers deden goed mee en de score was een beetje overdreven.

Tweede helft werd duidelijk dat Real de vermoeidheid begon te voelen. Halle Gooik scoorde in de 23' de 5-1. Noorderwijk kreeg nog enkele kansen maar scherpte ontbrak bij hen. El Attach werd den ook nog aan de kant gehaald met een kwetsuur en Real moest de match nu ondergaan.26' werd het 6-1 en drie minuten later was ook de 7-1 een feit. Coach Gessner ging dan met vliegende keeper spelen maar de thuisploeg strafte dit snel af in de 32'. 8-1.

De thuisploeg zette op het einde dan toch nog de dubbele eindcijfers op het bord. 10-1. Ondanks deze uitslag was er een zeer sterk keepende doelman Talhaoui .
Volgende week krijgt Real met de komst van Charleroi een tweede topploeg op bezoek. Hopelijk recupereren onze jongens snel en kan Coach Gessner beroep doen op een bredere kern.

Beloften FP Halle Gooik – Real Noorderwijk 3-1
Zeer goede wedstrijd van onze jongens. Coach Van Bael had zijn team de juiste opdrachten meegegeven en zag zijn ploeg morsen met de kansen. Pas in de laatste vijf minuten moesten zij een welverdiend gelijkspel uit handen geven door de vermoeidheid. Met deze mentaliteit komen de punten er zeker nog.  Gino Vervoort / NNieuws

imageMeer nieuws

Sanimemorix : Preventie en Dementie

Kempen regio | Vlaanderen 21.09.2018 - 09.38u

“1 op de 7 handelaars voorbije 2 jaar fysiek aangevallen”

Kempen regio | Vlaanderen 21.09.2018 - 08.28u

Weet jij niet welke sport fun is? Dan is Sport Na School(SNS) dé oplossing

Weet jij niet welke sport fun is? Dan is Sport Na School(SNS) dé oplossing
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 20.09.2018 - 20.08u

Opheffing van verbod op zachte recreatie en captatieverbod op kanalen provincie Antwerpen

Herentals | Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 20.09.2018 - 20.05u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto