Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zwembad.eu met unieke voorraadliquidatie in Balen

Zwembaden.eu

Zwembad.eu uit Balen, de toonaangevende aanbieder van hoogwaardige houten en metalen zwembaden, bubbelbaden, warmtepompen en aanverwante producten, kondigt vandaag een grote voorraadliquidatie aan in februari.

Het evenement wordt gehouden naar aanleiding van de verbouwing van de magazijnen van het bedrijf en de noodzaak om overtollige voorraad op te ruimen.

'Klanten krijgen de kans om hoogwaardige houten zwembaden, opblaasbare bubbelbaden, zwembaden met metalen frame, zwembadrobots van Harmo, warmtepompen en vele andere producten te kopen tegen sterk gereduceerde prijzen.

De voorraadliquidatie loopt van 20 tot 26 februari in het hoofdmagazijn van het bedrijf Puttestraat 46 - 2490 Balen.

"We zijn verheugd om onze klanten deze zeldzame kans te bieden om onze producten te kopen tegen onverslaanbare prijzen," zei de woordvoerder van Zwembad.eu. "We zijn toegewijd aan het leveren van producten van topkwaliteit en een uitstekende klantenservice, en dit evenement is slechts één manier waarop we die toewijding tonen."

Het voorraad liquidatie evenement is open voor het publiek en klanten worden aangemoedigd om snel te handelen omdat de voorraad naar verwachting snel uitverkocht zal zijn. Zwembad.eu zal een breed scala aan producten beschikbaar hebben, waardoor het de perfecte gelegenheid is voor klanten om het perfecte zwembad of bubbelbad voor hun thuis te kopen.

Wens je meer informatie over de voorraadliquidatie, kom zeker langs tijdens de uitverkoop in Balen of bezoek de website www.zwembad.eu - Webdesign Geel

Over Zwembad.eu

Zwembad.eu is een toonaangevende verkoper van hoogwaardige zwembaden, bubbelbaden en aanverwante producten. Met oog voor kwaliteit en klantenservice bedient het bedrijf al jaren klanten in heel België en Nederland.'

Puttestraat 46, Balen, België

Zwembaden.eu

Deel dit artikel