Op 22 maart organiseert FIT de 10e editie van het Foreign Investment Trophy-event.
· Aviko (Nederland) in Poperinge, Carrefour (Frankrijk) in Ternat, Daikin Europe (Japan) in Gent en Volvo Cars (Zweden) in Gent strijden er om de Foreign Investment of the Year Trophy 2022.
· Stemmen op de kanshebbers kan vanaf vandaag via www.foreigninvestmenttrophy.be/.

4 buitenlandse bedrijven die recent in Vlaanderen investeerden, maken kans op de Foreign Investment of the Year Trophy 2022

Flanders Investment & Trade (FIT), het Vlaamse agentschap voor internationaal ondernemen, zal die trofee voor het tiende jaar op rij uitreiken tijdens de Foreign Investment Trophy.

De genomineerde projecten zijn die van de Zweedse autobouwer Volvo Cars, de Nederlandse aardappelverwerker Aviko, de Franse retailketen Carrefour, en de Europese tak van de Japanse binnenklimaatgroep Daikin.

De winnaar wordt uitgeroepen tijdens de jubileumeditie van de Foreign Investment Trophy op dinsdag 22 maart. De ceremonie zal plaatsvinden in Technopolis in Mechelen.

Naast de Foreign Investment of the Year Trophy reikt FIT er nog twee trofeeën uit. Zo gaat de Lifetime Achievement Trophy naar een buitenlands bedrijf dat al jarenlang trouw zweert aan Vlaanderen.

De Newcomer of the Year Trophy gaat dan weer naar een buitenlandse investeerder die net zijn eerste stappen op Vlaamse bodem heeft gezet.