U bent hier

50.000e bezoeker Netepark komt uit Morkhoven

Herentals
20.08.2016 - 08.24u
Door: Peter Caers

Roel Lambaerts, Katleen De Cat, hun zoontjes  Simon en Anton, Els Sips en zoontje Axel uit Morkhoven werden vrijdag in de bloemen gezet als 50.000e bezoekers aan het Netepark.

Ze kregen van 't stad een prijzenpakket met een consumptiebon van 60 euro voor het horecagedeelte, 20 gratis zwembeurten en 20 stoombadsessies.

Schepen voor sport Wies Verheyden onderstreepte dat de investeringen in het Netepark loonden. 'We werden een echt familiepark met een breed aanbod. We noteerden dit jaar geen incidenten. De hygiëne ging erop vooruit dankzij een UV-installatie die efficiënter bacteriën doodt.'

Tot het einde van de zomervakantie kun je nog deelnemen aan de fotoactie. De mooiste foto in het Netepark wordt beloond.

Door de aangekondigde hittegolf haalt het  openluchtzwembad in 't Netepark deze zomer mogelijk nog de 70.000 bezoekers. Een pak minder echter dan jaren geleden toen gemakkelijk 100.000 bezoekers bereikt werden.  De zon...

Foto : Van the Man / NNieuws.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto