U bent hier

92 extra jobs bij STG na centraliseren 3 distributiecentra in Herentals Toekomstlaan

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
02.04.2021 - 16.19u
Door: Herman Gezelle

STG (Sanitair Technische Groothandel) wil de 3 distributiecentra in Herentals, Genk en Wielsbeke centraliseren in één distributiecentrum op de site in Herentals aan de Toekomstlaan.

De centralisatie "heeft tot doel de concurrentiepositie op de markt te vrijwaren, de integratie van drie ondernemingen te bewerkstelligen, de klantgerichtheid te verhogen en het voorraad- en transportmanagement te optimaliseren", zegt de directie.

In Wielsbeke krijgen 63 arbeiders en 7 bedienden hun collectief ontslag. De intentie om van de huidige drie distributiecentra te gaan naar nog één distributiecentrum, werd vanmorgen aangekondigd.

In het nieuwe distributiecentrum in Herentals kunnen 92 extra medewerkers aan de slag, in Wielsbeke gaat het om 10 werkkrachten.

STG overkoepelt 3 groothandels - Sax, Lambrechts en Schrauwen - die onder het gezamenlijke merk STG actief zijn in sanitair, HVAC en installatiemateriaal.

STG telt ongeveer 770 werknemers en heeft meer dan 40 vestigingen in België. (pb) Foto Schrauwen STG vestiging Herentals/ N.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto