Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Abi Ano, mama van Wilfred 'Willy' (13+) : 'Focus op veiligheid voor onze kinderen, cameraNETWERK anti-drugs en criminaliteit'

Abi Ano

Abi Ano, de bekende mama van Wilfred 'Willy' (13+), is erg bezorgd over de veiligheid van haar dochters, trouwens van alle jongeren en senioren.   Sympathieke Abi  wil de focus op de veiligheid leggen met een uitgebreid cameraNETWERK - net als in Mol - op de drukke plaatsen in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.

Doel : de hard werkende politie Neteland-teams nog efficiënter de criminaliteit te laten inperken met een duidelijk signaal én afschrikmiddel voor criminelen én drugsdealers in onze wijken.  In onze buurt hebben drugsdealers al regelmatig drugs aan jongeren aangeboden.  Dat moet stoppen. Meteen."

Abi staat zondag op de 6e plaats cd&vPLUS lijst 6.   6 op 6 dus.

 

Abi Ano : 'Aanranding van een buurvrouw op jaagpad in onze buurt, angstaanjagend voor iedereen in onze wijk'

"Politie Neteland pakte op 1 augustus dit jaar de verdachte (17) op van de aanranding en verkrachting van een vrouw net achter onze woning op het jaagpad kanaal Herentals-Bocholt na een massale zoekactie", vertelt een zeer bezorgde  Abi Ano.  

"M'n dochters Irene en Lisa waren die ochtend nog gaan joggen op dat jaagpad. 

Uiteraard zijn alle ouders erg bezorgd voor de veiligheid van hun kinderen.  Het is beangstigend dat hier aan onze wijk een verkrachting plaatsvond.  

Vorige zondagavond is in de Nieuwstraat nog een vrouw overvallen.

Je ziet ook vaak drugsdealers in onze straten, de stationsbuurt, veel winkeldiefstallen, ...   De installatie van een cameraNETWERK gaat zeker mee helpen voorkomen en daders afschrikken.   Een investering die op korte termijn rendeert.  Kijk even naar de ANPR-camera's op onze Neteland-wegen die sinds 2013 geïnstalleerd zijn.

 

 

Talent Wilfred 'Willy' (13) verliest jarenlange strijd tegen leukemie in UZ Gent

Heel Herentals Neteland was vorig jaar oktober in diepe rouw. Wilfred 'Willy' (13), de prachtige zoon van Abi,  verloor in het UZ Gent op 13-jarige leeftijd de strijd tegen leukemie.

Wilfred, de toffe en gewaardeerde oud-leerling van BS Wijngaard kOsh en leerling van kOsh Campus Ieperstraat, en het voetbaltalent van de SKS jeugd, kreeg eind 2020 diagnose leukemie.  Na een maandenlange therapie en chemo in UZ Antwerpen, bleek een definitieve genezing in zicht.  

Echter in het voorjaar van 2023 kwamen opnieuw symptomen opzetten en Wilfred werd opgenomen in het gespecialiseerde UZ Gent dienst voor acute myeloïde leukemie (AML). 

Een bomvolle St.-Waldetrudiskerk nam beladen met emoties afscheid van Wilfred.

 

'Voor Wilfred een ode'

"M'n kandidatuur zondag bij cd&vPLUS is een ode aan onze geliefde Wilfred", vertelt een geëmotioneerde mama Abi.  "Ik weet dat Wilfred bij ons is.   In onze prachtige gemeente mag er nog méér aandacht naar de kinderopvang, de scholen, het verenigingsleven, de verkeersveiligheid, meer acties tegen armoede, en de zorg. 

Met al ons respect trouwens voor het prachtige werk van het - ook nationaal - sterk gewaardeerde AZ Herentals-team.  Dank." 

 

Schepen Jan Michielsen (cd&vPLUS) : "Abi is sterk sociaal geëngageerd"

Schepen Jan Michielsen (cd&vPLUS) : "Ik steun ten volle Abi Ano.  We kennen Abi al jaren als een sterke mama die, samen met haar familie, een topvoorbeeld vormt van volledige en perfecte integratie.   Ze zet zich 100% in voor de medemens en het verenigingsleven.   Abi haalt resultaat en is sterk sociaal geëngageerd.  We wensen haar veel succes." 

 

Abi woont al 22 jaar in Herentals, is afgestudeerd aan het kOsh Francescopaviljoen, werkt gemotiveerd in het AZ Herentals keuken, is sociaal geëngageerd en fiere mama van Irene en Lisa, knappe leerlingen van het kOsh. Ze kent de lokale stedelijke problemen door en door.  

(ad)   Foto's NNieuws.

Abi Ano op de Grote Markt : Markt voor de mensen, oplossing is ondergronds parking

Abi Ano op de Grote Markt : Markt voor de mensen, oplossing is ondergronds parking

Wilfred met t-shirt met handtekening van Rashford Man. United

Wilfred met t-shirt met handtekening van Rashford Man. United

De leerlingen van BS De Wijngaard 3e Graad en van kOsh Campus Ieperstraat voor Gouden Wilfred (13), hun studiecollega en vriend :  honderden Rode Ballonnen op het plein aan De Kapel Wolstraat (2023)

De leerlingen van BS De Wijngaard 3e Graad en van kOsh Campus Ieperstraat voor Gouden Wilfred (13), hun studiecollega en vriend : honderden Rode Ballonnen op het plein aan De Kapel Wolstraat (2023)

Abi Ano aan de Toeristentoren : onze natuur extra beschermen voor de volgende generaties

Abi Ano aan de Toeristentoren : onze natuur extra beschermen voor de volgende generaties

Abi Ano

Deel dit artikel