U bent hier

Afterwork en Replayfestival 2017 Netepark : wedstrijd win duotickets

Herentals
21.04.2017 - 13.02u
Door: Mark Jaspers

Op vrijdag 28 april begint ook in de Kempen het festivalseizoen. Het Afterwork festival is het eerste openlucht festival uit de hele brede regio. Het is sinds 2016 gekoppeld aan het Dancefestival Replay dat voor de 5e keer zijn tenten opstelt in het Netepark en dus een vaste waarde kan genoemd worden in het festival wereldje.

Het Afterworkfestival biedt het gekende Afterworkprincipe naar het festivalgevoel. Van 18u tot 01u kan je na het werk op een wondermooie locatie de beentjes losschudden met vrienden, buren, Collega's. De meest gekende DJ's uit de diverse Afterworkevents in de Kempen zullen optreden met als Hoofdvogel "Discobar Galaxie" van multitalent Adriaan van den Hoof.

Nieuw is de samenwerking tussen Afterworkfestival en Jong Voka Kempen.

Deze jongeren ondernemers organisatie staat open voor iedereen met frisse ondernemersideeën. Niet enkel voor zelfstandigen en dat wil Jong Voka Kempen duidelijk maken door de samenwerking met Afterworkfestival.

Jong Voka nodigt dan ook alle ondernemers en mensen met frisse ideeën uit om te komen netwerken op het Afterwork festival. Speciaal hiervoor wordt het festival exclusief geopend voor een Jong Voka Kempen netwerk moment. Wil je leren netwerken of net je ervaring gebruiken om anderen te leren netwerken of gewoon een fijne babbel slaan met een hapje en een drankje dan kan dat op dit netwerkevent. Voor meer info : www.voka.be/kempen/jongvoka@afterworkfestival

Replay

Op zaterdag 29 april is het dan de beurt aan het REPLAY dance festival. Meer dan 6.000 danceliefhebbers kunnen genieten van de meest hippe dj's en acts. Waaronder "Je broer" die momenteel scoort met "Kind van de Duivel" en ook de "Tuinslang" zal klinken op Replay als DJ Donnie op het podium staat. Verder zijn Brennan Heart en Zonderling niet te missen.

Nieuw is de herinrichting van het terrein van Replay festival. Het terrein is comptacter uitgewerkt waardoor het "HARDSTYLE" gedeelte niet langer op het Sport Vlaanderen-domein zal plaatsvinden maar gewoon ook op het NETEPARK. Dit maakt dat afspreken met vrienden nog leuker en gemakkelijker is.  Meer info vind je op : www.replayfestival.be

Wedstrijd duotickets

NNieuws geeft 2x5 duotickets weg :  5 voor Afterwork 28/4, én 5 voor Replay 29/4.

Mail het juiste antwoord met je adres voor 26/4 naar redactie@nnieuws.be : Waar heeft Replay 2017 plaats?

Zet je keuze voor het duoticket erbij.  Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.  Succes en veel dance fun!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto