Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AZ Herentals : 'Café d’amour toont warme werkplek' - jobevent op 21/2

AZ Herentals

Op woensdag 21 februari organiseert het AZ Herentals van 17 tot 20 uur Café d’amour, een jobevent voor wie op zoek is naar een warme werkplek binnen een zorgzame sector.

Tijdens de avond kan men doorlopend kennismaken met verschillende diensten maar ook deelnemen aan een rondleiding in het ziekenhuis. ‘Met zo’n 85 inschrijvingen zijn we nu al heel tevreden over de opkomst’, vertelt HR-directeur Wim Gys.

Net zoals de rest van de zorgsector is ook het AZ Herentals op zoek naar bijkomende werkkrachten. Daarom organiseert het op woensdag 21 februari tussen 17 en 20 uur een jobevent onder de noemer Café d’amour.

Wim Gys, HR-directeur in AZ Herentals: ‘We merken dat het persoonlijke contact tussen medewerkers van onze afdelingen en potentiële kandidaten een grote meerwaarde heeft bij de keuze voor een bepaalde werkplek. Dat hebben we ook met de opendeurdag vorig jaar gemerkt. Vandaar dat we iedereen die geïnteresseerd is om bij het AZ Herentals te komen werken, graag uitnodigen op onze Café d’amour.’

Deelnemers kunnen doorlopend kennismaken met de verschillende diensten die één of meerdere vacatures open hebben staan. Dat zijn zowel verpleegafdelingen zoals inwendige ziekten, geriatrie, chirurgische diensten of de revalidatieafdeling, maar even goed spoedgevallen, het klinisch laboratorium, de apotheek of de HR-dienst.

‘We voorzien ook een korte rondleiding door het ziekenhuis’, vult Kirsten Verwimp, verpleegkundig directeur, aan. ‘We hebben een modern, kleurrijk en mooi ziekenhuis, wat zeker een troef is voor wie hier wil komen werken. En dat willen we uiteraard graag tonen.’

Wie nog wil deelnemen aan Café d’amour kan zich inschrijven via de website. Zowel studenten, wie al aan het werk is als jobstudenten in de zorg die interesse hebben om in de zomer van 2024 aan de slag te gaan bij AZ Herentals zijn meer dan welkom!

AZ Herentals

Deel dit artikel