'Het is niet zo lang geleden en het lijkt dan ook geen ver verleden', zegt Bart Keynen, manager-zaakvoerder Poetspaleis. '7 jaar geleden gestart en ondertussen een gevestigde waarde in de Kempen.

Mensen gelukkig maken daar draait het bij ons om. In de eerste plaats onze werknemers : een uurrooster op maat (flexibiliteit) doorheen gans hun carrière, aandacht voor hun wensen en noden, werk onder de kerktoren (goed voor het milieu, fileproblematiek en mobiliteit), persoonlijke begeleiding, streven naar een goede work-life balance, correcte verloning en stipte betalingen.

Wie kan er op zijn job zeggen dat hij de optie heeft om zijn kindjes elke dag van school te halen, oplossingen te zoeken als ze ziek zijn, een keer te schuiven als het een voorstelling is op school, een job met veel beweging en afwisseling.

Heeft onze regering al wel eens nagedacht over welke rol wij als firma daarin betekenen in de maatschappij alsook de meerwaarde die onze huishoudhulpen zijn voor zoveel andere mensen.'

Veel gehoorde uitspraken

Oudere mensen geraken niet meer aan de bak
Jongeren willen niet meer werken
Allochtonen doen niet genoeg moeite om te werken of te integreren

'Nieuw kantoor Westerlo, meer dan 500 toffe medewerkers'

'Voor volgend jaar kunnen we je al verklappen dat ons hoofdkantoor in Herenthout zijn intrede zal nemen op een gloednieuwe locatie' vervolgt Bart Keynen. 'We willen absoluut niet de grootste zijn of worden maar in de Kempen willen wij wel elke dag het verschil maken voor onze klanten en huishoudhulpen. In de sfeer van de huidige weken zeggen we .kies voor lokaal, familiaal, service en respect

We zijn op zoek naar 50 gemotiveerde mensen. We komen graag tot bij u.  Kijk op Poetspaleis hier.'