U bent hier

Bistro Julienne 1 jaar smaak op snee

Herentals | Neteland
10.04.2019 - 15.55u
Door: Herman Gezelle

Bistro Julienne in Noorderwijk bestaat precies 1 jaar. 1 jaar smaak op snee. 'Dinsdag 9 april vorig jaar deden we voor de eerste keer de deur van bistro Julienne open voor onze klanten', zegt zaakvoerder Wilfried Broeckx. 'Wat is dit jaar snel gegaan, maar zoals men zegt:  Time flies when having fun.

Het was een spannende uitdaging, maar we zijn blij dat we de stap gezet hebben. Met trots kunnen we hiernaar terugkijken. Dankzij de vele klanten, de leuke babbels, de hartverwarmende reacties en de kritische commentaren was het een super leerzaam jaar.  Samen met jullie vieren we deze verjaardag tot en met zaterdag 13 april.

Je kan genieten van ons speciaal verjaardagsmenu, samengesteld door onze Chef.  

Vanaf zondag 14 april gaan we er even tussenuit, maar vanaf vrijdagavond 26 april gaan we jullie terug verwennen', besluit een tevreden en enthousiaste Wilfried Broeckx. (gv)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto