Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Keizer van Hertals onthult Limited Edition "Barrel Aged" Bier ter ere van Rik Van Looy's 90e Verjaardag

De Keizer

In een eerbetoon aan de legendarische wielrenner, Rik Van Looy, viert De Keizer van Hertals de 90e verjaardag van deze wielerlegende met de lancering van een exclusief brouwsel - De Keizer van Hertals Barrel Aged.

"Dit meesterwerk van Brouwerij Leysen uit Herentals heeft gedurende 12 maanden gerijpt op houten vaten en belooft een ongeëvenaarde proefervaring", zegt Luc DE Voeght, co-organisator GP Rik Van Looy.

"Dit limited edition bier is speciaal uitgebracht ter ere van de 90e verjaardag van Rik Van Looy, de levende legende van de wielersport. Het bier draagt niet alleen zijn naam, maar wordt ook gepresenteerd met een uniek, tijdelijk etiket dat de viering van deze mijlpaal extra benadrukt.

Ook is er voor de gelegenheid een speciaal etiket van de Keizer van Hertals Donker, deze is in beperkte oplage uitgebracht."

De Keizer van Hertals Barrel Aged is uiterst exclusief en wordt in een zeer beperkte oplage uitgebracht en is voorzien van een tijdelijk etiket dat de festiviteiten rond Rik Van Looy's jubileum onderstreept. Bierliefhebbers en verzamelaars worden aangemoedigd om snel te handelen om deze zeldzame lekkernij te bemachtigen. Wees er snel bij, want op = op.

Verkrijgbaar bij de betere drankenhandel in Neteland.  Een feestelijke Kersttip vol harmonie.

De Keizer

Deel dit artikel