De Herentalse brasserie De Repertoire heeft maandagavond in Salon Georges Leuven de trofee Cuisson d'Or gewonnen. Met deze prijs willen de organisatoren horecazaken belonen die hun klanten op alle vlakken een bijzonder beleving willen meegeven.

De Repertoire won in de categorie 'Brasserie'. 

De trotse zaakvoerders Margo en Joris van De Repertoire : 'We zijn uitermate blij met deze Cuisson d'Or Award. Ons tof team van 15 medewerkers heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan dit succes. Onze zaak behaalde de afgelopen jaren nu al de 5e Award.  Dat doet deugd.  Met z'n allen zijn we bijzonder trots. We blijven onze klanten ook in 2015 gastronomisch verwennen met een aparte beleving.'

'Doorgedreven innoveren, blijvende bewaking van kwaliteit en een uitgebreide samenwerking met onze partner-leveranciers maken dat 'De Repertoire' elk jaar meer klanten mag verwelkomen.
Het professionele team blijft een laatste cruciale sleutel, opleiding en begeleiding een constant proces, wat uiteindelijk toch weer een mooie bevestiging krijgt via deze prijs.', onderstreept chef kok en zaakvoerder  Joris Wils.

Echtgenote Margo bevestigt : 'Een professionele en vriendelijke bediening, veel aandacht voor de beste ingrediënten aan de juiste prijs, de goede presentatie op het bord, een creatieve menukaart met een sterk basisaanbod, een open relatie met onze klanten ... We beschouwen elk van deze elementen als cruciaal voor onze succesformule bij 'De Repertoire'.'

Een mooie beloning voor bijna 9 jaar hard werk, investeren, luisteren en blijven geloven in een uitgepuurd concept. De keuze voor een pure, hedendaagse keuken met wereldse invloeden werkt.
Zowel voor de kleine als de grote honger, van croque tot kreeft ... 'De Repertoire'.

 

Een professionele jury voorgezeten door Frans Rombouts, hoofdredacteur van Horeca Magazine en Cook Magazine, bezocht de deelnemers vooraf en beoordeelde ze volgens criteria eigen aan de categorie.

Nog ereplaatsen in onze regio
In de categorie Restaurants behaalde Helsen in Kasterlee een gedeelde 2e en Fleur de Sel, ook uit Kasterlee, een gedeelde 3e plaats. Café Welkom in Noorderwijk werd 3e in de categorie Cafés. Een gedeelde 3e plaats was ook weggelegd voor Tearoom Mocca d'Or in Herenthout in de gelijknamige categorie.

Beelden Guy Verellen / NNieuws.