U bent hier

De Wingerd Vorselaar in top-10 Dining with the Stars

Vorselaar
08.10.2019 - 19.48u
Door: Mark Jaspers

Dining with the stars, een concept waarbij het grote publiek op een budgetvriendelijke manier kan gaan dineren in toprestaurants, heeft onder alle deelnemende zaken de beste beoordelingen gepubliceerd. Met De Wingerd uit Vorselaar staat ook een Kempense zaak in de top 10.

Dining with the Stars is een formule waarbij aan voordeeltarief kan gegeten worden in de beste restaurants van het land. Als alles verteerd is, wordt aan de gasten een beoordeling gevraagd.

Dat leidt tot een rangschikking van de waarderingscijfers voor eten, service en sfeer. En wat blijkt? De achtste plaats van de Vlaamse top 10 wordt bekleed door De Wingerd, het restaurant van Jolien Laenen en haar vriend Pieter Coomans. "Wat een fantastische eer om op die ereplaats te mogen pronken", zegt het duo."We zijn vooral fier dat ons harde werk geapprecieerd wordt door de klant."

'In september namen we deel aan de Dining With The Stars actie waar we met heel wat Vlaamse restaurants een verfijnd menu serveerden', vertelt zaakvoerster Jolien Laenen. 'Dankzij de positieve reacties en lovende recencies staan we in de TOP 10.

Een dikke dankjewel aan de enthousiaste klanten. En ook een pluim aan ons team om hier 2 heerlijke weken van te maken.

Om dit te vieren serveren we vanaf 9/10 tem 17/11 de winnaarsmenu's

• 3 gangen lunch €32 op woensdag - donderdag en vrijdag
• 3 gangen diner €38 op woensdag en donderdag
• 4 gangen menu €48 op vrijdag avond - zaterdag avond - zondag middag én avond.

Wil je hiervan meegenieten ?
Reserveer via www.restaurant-wingerd.be

De formule is een organisatie van Dining City, de toonaangevende restaurantwebsite in Nederland en België. Ze willen meer mensen naar toprestaurants lokken en doen dat met formules als de Nationale Restaurantweek en Dining with the Stars.

De 10 laureaten serveren tot 27 oktober trouwens nog een speciaal 'winnaars-menu'.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto