Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Een job in de kinderopvang? Solliciteer nu

Heb je een groot hart voor kinderen en droom je ervan om elke dag het verschil te maken? Informeer je dan via www.gemeentemol.be/opvangersgezocht. De Molse website geeft praktische info over werken in de kinderopvang, bundelt vacatures en opleidingen, informeert je over infoavonden en toont mooie getuigenissen.

Dus: ben je op zoek naar een job waarvoor je ‘bakken liefde’ terugkrijgt? Ontdek alles op www.gemeentemol.be/opvangersgezocht en solliciteer nu.

Werken in de kinderopvang? Dat is veel meer dan opvangen alleen. Je doet kinderharten smelten, je biedt warmte en troost, je doet groeien en schenkt vertrouwen,… Kortom: je vangt op én wordt zelf op handen gedragen.

Mol telt maar liefst 30 opvanginitiatieven voor baby’s en peuters en 9 kinderclubs voor voor- en naschoolse opvang. De talrijke collega’s die al actief zijn in de sector, zoeken versterking.

Vacatures op jouw maat

Werken in de kinderopvang kan op de manier die bij je past:

· Werken met de allerkleinste kindjes, opvangen bij je thuis of in een groepsopvang? Hier vind je de vacatures van Ferm kinderopvang

· Sta je liever voor en na school klaar voor kinderen? Check dan de vacatures in de buitenschoolse kinderopvang.

Opleidingen

Het HIK Volwassenenonderwijs biedt verschillende opleidingen aan voor wie aan de slag wil in de kinderopvang. 

· Je bekijkt hier alle opleidingen in zorg en welzijn.

· Via deze link vind je het onderwijsaanbod voor 'kinderbegeleider schoolgaande kinderen' .

Jobdagen en infosessies

Tijdens de jobdagen van Ferm kinderopvang maak je vrijblijvend kennis met je collega’s en ontdek je alles over de job als onthaalouder. Doorheen het jaar organiseert Ferm ook online infosessies.

Deel dit artikel