Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EK-finalekoorts stijgt tijdens ‘Jobkantine’ van Kuehne+Nagel

KUEHNE + NAGEL

De logistiek dienstverlener en Tempo-Team zijn samen op zoek naar 75 nieuwe ‘teamplayers’. 

Logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel gaat samen met HR-dienstverlener Tempo-Team op één dag op zoek naar 75 werknemers voor zijn nieuwe site in Tessenderlo. Dit doet het nu donderdag (11 juli) tijdens een ‘Jobkantine’ in een heus voetbalthema.

Er staan verschillende grote opblaasbare games opgesteld en wie in het shirt van zijn of haar favoriet nationaal elftal - waar ook ter wereld - komt, scoort ongetwijfeld een extra punt! Iedereen uit de brede regio is welkom, ook wie liever aan de zijlijn staat. Technische scholing is immers niet voor alle functies vereist.

 

Ondanks de uitschakeling van de Rode Duivels op het EK, laait de voetbalkoorts deze donderdag hoog op bij Kuehne+Nagel in Tessenderlo. Tijdens een ‘Jobkantine’ in voetbalthema zoekt de logistiek dienstverlener minstens 75 nieuwe ‘teamplayers’ voor zijn recent geopende distributiecentrum in Tessenderlo. In het 50.000 vierkante meter grote complex, werken vandaag zo’n 400 werknemers. Met de extra aanwervingen wil Kuehne+Nagel inspelen op de snelle groei van zijn activiteiten voor zijn klanten, grote speelgoed- en modemerken. Daarnaast wil het bedrijf anticiperen op de drukte van Black Friday en de feestdagen.

“Ben je eerder een goalgetter, een coach of een waterdrager? Het maakt weinig uit want iedereen kan tijdens de Jobkantine een job scoren, zolang je maar inzicht en ‘goesting’ hebt en een teamplayer bent. Ook kandidaten met een Engelstalige achtergrond zijn meer dan welkom. Donderdag zoeken we zowel orderpickers als administratieve krachten, leidinggevenden, reachtruckchauffeurs, enzovoort,” zegt Joke Verwaest, Business Manager bij Tempo-Team. “Kandidaten kunnen er meteen een kijkje nemen in één van de meest geavanceerde distributiecentra, om te zien welke functie bij hen past. Ze kunnen zich inschrijven via deze link of door te mailen naar kn.tessenderlo@tempo-team.be.

 

Snelle groei ook in Limburg

 

Het gaat hard voor Kuehne+Nagel in Limburg! Begin dit jaar werd niet alleen een tweede vestiging in Tessenderlo geopend, maar ook in Beringen kwam er een site bij. Hierdoor werden honderden jobs gecreëerd in de regio.

“Ook de komende maanden blijft onze lokale tewerkstelling sterk groeien en bieden we kansen aan mensen om werk te vinden in eigen regio. We bieden daarbij eveneens talrijke doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende functies, inclusief vaste contracten,” zegt Quirine Vermetten, operations manager bij Kuehne+Nagel Tessenderlo.

Wie dus een job met een toekomst wil scoren, moet zich dus zeker inschrijven voor de ‘Jobkantine’ nu donderdag bij Kuehne+Nagel in Tessenderlo.

Industrieweg 59, Tessenderlo, België

KUEHNE + NAGEL

Deel dit artikel