Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ferm zoekt nieuwe collega’s op vrijdagmarkt Herentals

Om gouden handen en witte raven te vinden voor thuiszorg, kinderopvang, oppas zieke kinderen en huishoudhulp gaat Ferm de creatieve toer op. Rekruteerders trekken naar markten, schoolpoorten en andere drukbezochte plekken, om er mensen warm te maken voor een job in de buurt.

Want de nood aan nieuwe collega’s is hoog. De wekelijkse markt in Herentals is op 25 november dè plek voor de actie ‘Zet je tanden in een job van Ferm’.

Tijdens de markt zal Ferm met een Ferm kraam en een bolderkar vol appels jong en oud verleiden om  hun tanden te zetten in een job bij Ferm. Ferm wil mensen bereiken die niet (meer) actief op zoek zijn naar werk maar evengoed mensen die dromen van een nieuwe loopbaan.

We gaan er niet zomaar van uit dat mensen naar een jobbeurs gaan of naar onze kantoren komen”, zegt Ilse Schepens, verantwoordelijke werving bij Ferm. “Daarom zoeken we ze liever persoonlijk op. We mikken vooral op mensen met weinig of geen beroepservaring of die, na lange tijd, terug aan het werk wil. In deze relatief kleine groep schuilt heel wat talent dat wij graag willen aanboren. Net zoals in de appels die wij hier aanbieden, zit in mensen behoorlijk wat pit. Alleen moeten de tanden er in om ze te ontdekken.

De nood aan bijkomend talent is hoog in deze regio. In Antwerpen telt Ferm op dit ogenblik 142 openstaande vacatures. Ferm Huishoudhulp is op zoek naar 87 huishoudhulpen. Om de kinderopvang in de regio te verzekeren heeft Ferm Kinderopvang nog nood aan 11 kindbegeleiders en 9 onthaalouders.

Ferm Thuiszorg zoekt 23 medewerkers. 

Ilse Schepens: “ Bij Ferm zijn er weinig drempels om te starten. Leeftijd speelt geen rol, taal, herkomst of diploma evenmin. Wij leiden onze medewerkers zelf op en zorgen voor permanente vorming. Waar nodig passen we ons aan zodat elk talent tot zijn recht komt.”

Ferm staat voor kwaliteitsvolle kinderopvang, thuiszorg, kraamzorg, huishoudhulp, oppas zieke kinderen, zorgopleiding. Ferm levert diensten aan 200.000 gezinnen met 9000 medewerkers. Het globale aanbod vind je op SamenFerm.be. Ferm is ook een positief ingesteld vrouwennetwerk dat 76.000 vrouwen verenigt in 820 lokale groepen in Vlaanderen. Vrouwen vinden elkaar bij Ferm rond boeiende workshops, leuke activiteiten en fijne ontmoetingen.

Hiervoor zorgen 8.500 enthousiaste vrijwilligers. Meer info op SamenFerm.be

Deel dit artikel