In december opent Foodmaker uit Oevel een nagelnieuwe vestiging op de Antwerpse Meir in het hoekpand tegenover Primark. De terugkeer van de producent van gezonde en verse voeding naar de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen, komt er na de sluiting van de filialen in de Antwerp Tower op de De Keyserlei en op de Melkmarkt.

Het filiaal van Foodmaker in de Antwerp Tower op de De Keyserlei moest recent door afbraakwerken noodgedwongen sluiten. Tot voor kort konden Antwerpenaren terecht in het filiaal op de Melkmarkt. Ook dit filiaal sloot recent de deuren, en wordt dus vervangen door een nieuw en veel groter filiaal op de Meir.

Grote vestiging

Lieven Vanlommel, CEO Foodmaker Oevel : "In een stad als Antwerpen is plaats voor een grote vestiging van Foodmaker. Daarom besloten we het kleinere filiaal op de Melkmarkt te sluiten en zo opnieuw ruimte te maken voor een echte flagshipstore. Het pand op de Meir is een ideale locatie voor onze nieuwe plannen."

Foodmaker uit Oevel, een zusterbedrijf van StarMeal, maakt op een duurzame manier verse, gezonde en lekkere voeding zonder toegevoegde smaakstoffen, zonder toegevoegde bewaarmiddelen, zonder mayonaise, zonder geraffineerde suiker, maar met verse groenten en gezonde voedingsstoffen.

Het assortiment is te vinden in hun 8 filialen in België en Nederland, bij Delhaize en in diverse corners over het hele land. Foodmaker wil in 2019 haar omzet verdubbelen. De komst van het nieuwe filiaal is een belangrijke stap in deze expansieplannen. (pb-mik-ph)

Foto archief Nnieuws : Lieven Vanlommel, CEO Foodmaker & StarMeal in Oevel.