Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geysen Group zoekt met ‘De slimste technieker van België’ naar nieuw toppersoneel

Geysen Group

"De zoektocht naar goed personeel is voor iedereen een uitdaging, daar creatief mee omgaan is dus cruciaal!” zegt Monique Maes (Geysen Group).

"Verschillende sectoren kreunen onder een tekort aan personeel, zo ook de industriële sector. Er is nood aan meer en goed opgeleide techniekers om de machines op industriële sites draaiende te houden. Geysen Group uit Westerlo verzorgt de aanlevering van dergelijke techniekers aan verschillende bedrijven en is daarom actief op zoek naar nieuwe collega’s.

Dat pakken ze op hun eigen originele manier aan met een online quiz op zondag 7 mei om 14u. Eerste prijs? €10.000 en de kans op een job! De campagne wordt momenteel in de kijker gezet met filmpjes met acteur Ben Segers in Vlaanderen en ex-wielrenner Philippe Gilbert in Wallonië.

Geysen Group is een gekende speler binnen het industriële onderhoud. Ze onderscheiden zich met uitgebreide expertise en vakmanschap, en zijn dan ook actief binnen verschillende sectoren en specialisaties.

“Om die expertise te garanderen, beschikken we bij Geysen over een Academy waar onze techniekers kunnen oefenen op miniversies van allerlei machines”, zegt Monique Maes van Geysen Group. “Zo leren nieuwe collega’s de kneepjes van het vak en blijven meer ervaren collega’s mee met de nieuwste trends.”

Met de Geysen quiz gaat het familiebedrijf uit Westerlo op zoek naar nieuwe capabele collega’s. Iedereen die het dus in zich heeft om technieker te zijn of worden, kan zich inschrijven via quiz.geysen.be. Op zondag 7 mei, stipt om 14u, wordt het startschot gegeven en kan je vanuit je luie zetel, online deelnemen. De quiz neemt ongeveer een halfuurtje in beslag.

Voor wie het beste scoort op die quiz, vallen er leuke prijzen te winnen. “De personen met de acht beste scores worden uitgenodigd op onze Academy in Westerlo op 28 mei om 13u30.

Daar krijgen ze de laatste theoretische vragen voorgeschoteld, gevolgd door een afsluitende praktische proef.” Wie daar vervolgens als winnaar uit de bus komt, wint maar liefst €10.000 prijzengeld. Ook nummer twee en drie vallen in de prijzen en ontvangen respectievelijk €6.000 en €4.000.

De insteek van Geysen is om echte topprofielen aan te trekken. Naast de eventueel gewonnen geldprijs kunnen de beste deelnemers dus ook mogelijks een aanbod verwachten om aan de slag te gaan bij Geysen Group.

“Met de opzet van de quiz draaien we de rollen van rekrutering eigenlijk om. Normaal werken we met een rekruteringsbureau die ons profielen aanbeveelt. Door het organiseren van deze quiz laten we de beste profielen rechtstreeks tot bij ons komen!”

Voor wie niet bij de beste acht terecht komt, niet getreurd! Iedereen die heeft deelgenomen ontvangt een T-shirt van Geysen Group en maakt daarbovenop kans op één van de tien cheques van €1.000. Deze zullen verloot worden na de finale op 28 mei.

Meer info kan je vinden op www.geysen.be of bekijk het promofilmpje met niemand minder dan Ben Segers (https://www.geysen.be/) en Philippe Gilbert (https://www.geysen.be/home-fr).

Geysen Group

Geysen Group is al meer dan 30 jaar actief. Het familiebedrijf is bekend als partner voor industrieel onderhoud in meerdere sectoren en meerdere specialisaties. Meer dan 160 techniekers staan paraat vanuit de verschillende vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Naast het hoofdkantoor in Westerlo zijn er vestigingen in Sint-Niklaas, Torhout, Doornik en Luik. www.geysen.be

Geysen Group

Deel dit artikel