Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HFF : evenwichtige mix van dj’s op DECA Danst met onze BEX

DECA

De dj’s op DECA Danst, de gratis afterpartyna het na-Tourcriterium in Herentals op 27 juli zijn bekend. Wie de (fiets)benen nog eens wil losgooien, kan loos gaan op de plaatjes en beats van Dimitri Wouters, Nadiem Shah ft MC Six, Discohead en BEX.

DECA Danst is al jarenlang het muzikale verlengstuk van Herentals Fietst: zodra de prijsuitreiking van de koers achter de rug is, maakt het wielerpodium plaats voor draaitafels en danst het uitgelaten publiek de eerste nacht van het tweedaagse zomerevent in. Helemaal gratis.

Die traditie wordt ook in 2023 voortgezet, want de organisatie van Herentals Fietst & Feest heeft een uiteenlopend maar kwalitatief hoogstaand kwartet dj’s kunnen strikken.

“Dat gebeurde in nauw overleg met DECA Packaging Group”, licht Kristof Van Mensel toe. “De sponsor wilde graag inspraak en die hebben we met plezier gegeven. Samen hebben we dit jaar bewust iets meer out of the box gedacht, met meer aandacht voor variatie. Het resultaat is niet alleen een evenwichtige mix van genres, maar ook een combinatie van regionaal en nationaal talent.”

Van Mensel overloopt de vier namen. “Dimitri Wouters is een klinkende naam bij Qmusic, terwijl Nadiem Shah een van de bezielers is van de dj-cultuur van Stubru. Zij weten maar al te goed hoe ze een groot publiek in beweging moeten krijgen. Maar dat geldt ook voor de twee volgende dj’s, die we dichter bij huis hebben gevonden. 

Discohead is het nieuwe project van een ervaren dj uit Noorderwijk/Morkhoven, terwijl BEX niet alleen van alle markten thuis is: als geboren en getogen Herentalsenaar speelt hij ook gewoon thuis op onze Grote Markt.”

Kortom, DECA Danst bevestigt zijn statuut als gevestigde waarde. Wie van een goeie (after)party houdt, weet dat Herentals de place to be is op donderdag 27 juli. En wie het dansfeest een upgrade wil geven, kan vanop het vip-deck met een glaasje bubbels en fingerfood van de dj’s genieten. Meer info op www.hff.be/vip.

Line-up:

22u30-23u30: Dimitri Wouters ; 23u30-01u00: Nadiem Shah ft MC Six ; 01u00-02u00: Discohead ; 02u00-03u00: BEX.

DECA

Deel dit artikel