Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HFF krijgt extra dag : 3 dagen volle gas

HFF

Wie deze zomer naar Herentals Fietst & Feest wil komen, mag een extra kruisje in de agenda zetten: de 18e editie zal namelijk geen twee, maar drie dagen duren. Na donderdag 25 en vrijdag 26 zal het centrum van de Keizerstede ook op zaterdag 27 juli muziek en entertainment presenteren.

Het tweedaagse event HFF Herentals Fietst & Feest heeft door de jaren heen een vaste plek veroverd in de zomerkalender. In de week na de Ronde van Frankrijk stroomt de stad traditiegetrouw vol voor Herentals Fietst en Deca Danst op donderdag en Herentals Loopt en Feest op vrijdag. Allemaal helemaal gratis.   Deze zomer komt er dus een extra feestdag bij.

“Elk jaar wordt onze stad overspoeld met publiek, soms zelfs tot op de limiet van onze capaciteit”, aldus HFF-directeur Kristof Van Mensel. “Met een extra dag kunnen we dat publiek beter spreiden en – hopelijk – nóg meer mensen gelukkig maken. Tegelijk denken we dat de logistieke investeringen én de geweldige inzet van onze vrijwilligers op die manier nog beter kunnen renderen, zodat we ons fantastische event ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden. Toen ook lokaal bestuur Herentals meestapte in dit verhaal, waren we helemaal overtuigd: dit is een unieke kans om ons fantastische event nog meer uitstraling te geven.” Op de foto boven : het HFF-team / foto's Johan Temmerman/NNieuws

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023 Hertals Loopt

HFF 2023 Hertals Loopt

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023

HFF 2023 Wout van Aert met Miss

HFF 2023 Wout van Aert met Miss

HFF

Deel dit artikel