Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HFF : Sylver Live op Herentals Fietst Feest

Sylver

Aan de affiche van Herentals Feest op vrijdag 28 juli, is weer straffe naam toevoegd. Sylver komt rond middernacht de Grote Markt aan het dansen brengen, en zal dat helemaal live doen. En helemaal gratis, zoals het hele evenement.

Wie Sylver zegt, zegt dance. Met hits als Turn The Tide, WhyWorry en zoveel meer, nestelden ze zich in het collectieve geheugen.

Maar zangeres Silvy De Bie en dj Wout Van Dessel, allebei afkomstig uit Lier, hebben een live-band rond zich verzameld waarmee ze veel breder kunnen gaan.

Kristof Van Mensel, algemeen directeur van Herentals Fietst & Feest: ‘Natuurlijk is Sylver vooral bekend als een danceformatie, en in die zin zorgen ze weer voor variatie in onze line-up, na onder meer Pommelien Thijs en Bart Peeters. Maar met de inbreng van die extra muzikanten heeft SylverLive zoveel meer te bieden.’

Sylver Live begint om 23u15 en geven er een lap op tot 00u35. ‘Zo’n hit- en partymachine is ideaal om de reeks live-acts af te sluiten’, aldus Van Mensel. ‘Silvy en co. kijken enorm uit naar hun passage in het Kempische Herentals. En wij dus ook!’

Sylver Live op Herentals Feest  – vrijdag 28 juli – 23u15-00u35.

URL
Sylver

Deel dit artikel