Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HFF : Vip-tent na-Tourcriterium uitverkocht

HFF

De organisatie van Herentals Fietst & Feest heeft altijd goed nieuws : alle vip-tafels in de tent tijdens het na-Tourcriterium (op 27 juli) zijn ingevuld.

Er zijn wel nog vip-arrangementen voor afterparty Deca Danst en Herentals Feest op vrijdag 28 juli.

"Nooit eerder was de vip-tent op donderdag zo snel volzet", zegt HFF-directeur Kristof Van Mensel. "Dat is enerzijds geruststellend, want tenslotte is het dankzij de financiële input van deze vips en sponsors dat wij ons tweedaagse event gratis kunnen blijven aanbieden."

"Anderzijds zijn we ook bijzonder trots, want dit toont toch aan dat het vip-gebeuren tijdens ons criterium is uitgegroeid tot hét Kempense netwerk-event van de zomer. De koers brengt ondernemers van de hele streek samen om te eten, te drinken én interessante contacten te leggen."

Voor bedrijven die de boot van de vip-tent gemist hebben, zijn er wel nog vip-arrangementen beschikbaar voor Deca Danst, de afterparty na het criterium (op donderdag) en voor Herentals Feest (vrijdag). "Twee ideale gelegenheden om je personeel of medewerkers te trakteren op een origineel feestje, bij wijze van teambuilding of bedanking", aldus Van Mensel. "Maar ook hier loopt de verkoop vlot, dus niet te lang aarzelen is de boodschap."

Ten slotte zijn er ook nog vip-arrangementen voor deelnemers aan de AG Insurance Bedrijvenkoers, eveneens op donderdag. Zij worden na hun inspanningen in de watten gelegd in de Karmel, maar zijn vanaf 20u (na het diner) ook welkom in de vip-tent.

Wie interesse heeft in een vip-arrangement, kan voor meer informatie contact opnemen met stef.cleynen@hff.behttps://hff.be/vip/

Foto Johan Temmerman/NNieuws.

HFF Vip

HFF Vip

HFF Vip

HFF Vip

HFF Vip : Eric Van Meir en Jan Bertels

HFF Vip : Eric Van Meir en Jan Bertels

HFF

Deel dit artikel