U bent hier

Horeca Vlaanderen ontgoocheld over tijdelijke sluiting cafés en restaurants (2)

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
16.10.2020 - 19.03u
Door: Herman Gezelle

De café- en restaurantuitbaters zijn teleurgesteld over de beslissing van het Overlegcomité om cafés en restaurants voor vier weken te sluiten.

"Toen onze horeca open ging, was het zevendaagse gemiddelde 133, vier weken later 89", zegt Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen. "Zet eens in tijdslijn welke versoelingen sindsdien zijn uitgevoerd!"

"Het zijn dezelfde cafés en restaurants die toen perfect functioneerden die nu het slachtoffer zijn van wangedrag in een samenleving", aldus de Caluwe.

Horeca Vlaanderen heeft geen begrip voor zij die zich niet aan de regels hebben gehouden. "Ik begrijp niet dat mensen zich niet houden aan die weinige inspannnigen die gevraagd worden", zegt De Caluwe. (VRTNWS)

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto