HENCO in Herentals is in een periode van 20 jaar een belangrijke Europese producent geworden van buizen, koppelingen en toebehoren van uitstekende kwaliteit. Producten voor verwarmings-, gas- en sanitaire installaties die hun toepassing vinden in woningbouw en utiliteit.

Voor de verdere uitbouw van de Belgische markt zoekt HENCO op korte termijn een dynamische medewerker (M/V) vertegenwoordiger voor Oost-Vlaanderen, met kennis van de installatiebranche, sanitair en verwarming.  

Klik HIER voor extra informatie over deze boeiende job.

Stuur uw overtuigende sollicitatiebrief aan Nancy Ryckaert of per e-mail: nancy.ryckaert@henco.be Voor  inlichtingen of afspraak kunt u telefoneren naar Nancy Ryckaert +32 479 91 91 49.

U analyseert regelmatig de marktontwikkelingen en verkoopsacties en rapporteert aan de Sales Manager. U werkt van thuis uit.

HENCO toonaangevend op gebied van sanitair en verwarming

HENCO biedt een breed assortiment ten behoeve van vloerverwarmingsinstallaties. Er wordt jaarlijks een wereldwijde afzet gerealiseerd van meer dan 130 miljoen meter buis en meer dan 11 miljoen koppelingen met 250 medewerkers.