Joris Wils, chef en zaakvoerder van De Repertoir uit Herentals is recent verkozen tot voorzitter van Horeca Middenkempen (Herentals, Mol, Geel en alle tussenliggende gemeenten).  Jaren is er in deze regio geen werking meer actief geweest.  Maar samen met enkele horeca-uitbaters hebben ze deze werking terug opgestart. Om het samenhorigheidsgevoel terug aan te wakkeren, gaan ze een evenement organiseren.

Voorzitter Joris Wils : 'Onlangs hebben enkele geëngageerde horecazaken terug een bestuur opgericht voor de Middenkempen. Het is echter geen evidentie om in een regio waar er niets meer gebeurde, en het moreel voor Horeca Vlaanderen op een laag pitje staat het tij te doen keren. 

Hiervoor organiseren wij het 1e lokaal horecaevenement "Horeca(M)eating".
Dit om het opgestarte bestuur bekend te maken en de bestuursleden voor te stellen aan de horecazaken in deze regio. 

Tevens willen we met dit 1e lokaal horecaevenement het samenhorigheidsgevoel terug aan wakkeren, en dit door ervoor te zorgen dat de verschillende horeca uitbaters elkaar leren kennen op lokaal niveau.
Hierdoor kan er een netwerking ontstaan, omdat we tevens toch allemaal kampen met dezelfde noden, problemen en uitdagingen. Elkaars meningen en ondervindingen delen en uitwisselen is dan ook van cruciaal belang.

Verwachting

'Wij verwachten voor de eerste keer een opkomst van +/- 100 personen.  Onze locatie laat ons toe om in het beste geval tot een 230 personen te kunnen gaan.  Wij hebben tevens heel wat toeleveranciers die dit evenement toejuichen en ons de nodige ondersteuning hebben geboden. Hierdoor zullen alle genodigden bij het verlaten van het evenement een attentie (goody bag) mee naar huis krijgen.

Maandag 1 juni : Horeca(M)eating
Locatie: Torenhof, Geneinde 1, Tongerlo.
Contacten: Karl Heurckmans 0472 86 58 60
Matthias Belmans  0473 30 88 72
Wils Joris  0477 31 42 69.

Programma:

17:00u ontvangst en aperitief
18:00u welkomstwoord + voorstelling van het bestuur
19:00u BBQ met dranken
22:00u zoet en koffie/thee
23:00u einde

Prijs: Leden van Horeca Vlaanderen €20 per persoon
Niet leden van Horeca Vlaanderen €45 per persoon.

Op de foto : voorzitter Joris,  en echtgenoot Margo, zaakvoerders van De Repertoire / NNieuws.