Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jujutsu club Herentals in Honbu Dojo : intense 2e dan- en menkyo ceremonie

 Makoto Jutsu Do

Shihanke Luc Claes ontving  de leden van Jujutsu club Herentals in de Honbu Dojo voor de 2e dan- en menkyo ceremonie.   De zwarte banden demonstreerden voor de clubleden en voor hun familieleden wat zij het voorbije jaar geleerd hadden.

Tevens werden door Soke Sensei Juul Verachtert diploma’s uitgereikt aan Steven Wijnants (4e dan), Veerle Verachtert (2e dan), Bob Van Roy (2e dan) en Kris Diels (1e dan katanado).

Jujutsu is een niet competitieve zelfverdedigingssport voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Je leert niet alleen om je te verdedigen tegen verschillende aanvallen, maar je traint ook in het uitvoeren van verschillende tegenaanvallen zoals stoten en stampen, worpen en klemmen. De aangeleerde technieken in Jujutsu zijn dan ook veelzijdiger dan bij andere Japanse krijgskunsten. Zo wordt ook geoefend om zich te verdedigen tegen een aanval met een wapen (bvb. een mes).

Jujutsu Herentals traint in de vernieuwde Dojo van Sport Vlaanderen Herentals op maandagavond (zwaardtraining en Budo voor volwassenen) en zaterdagvoormiddag (Budo voor volwassenen en jeugd van 7 tot 14 jaar). Iedereen mag komen proberen tijdens proeflessen.

Alle informatie en inschrijven voor een proefles HIER.

 Makoto Jutsu Do

Deel dit artikel