Het is alle hens aan dek bij Phronesyss BV. Het software en -consultancy bedrijf uit Herentals zag de vraag naar haar software oplossingen voor kwaliteit, veiligheid en milieu het voorbije jaar fors stijgen.

"En het einde is nog niet in zicht", aldus business manager Dylan Verschaeren, "de sprint om te digitaliseren is het afgelopen jaar alleen nog maar toegenomen". Phronesyss is daarom dringend op zoek naar 5 gemotiveerde medewerkers.

Phronesyss uit Herentals ondersteunt bedrijven al jarenlang met digitale tools en advies op vlak van veiligheid (Safety), gezondheid (Health), milieu (Environment) en kwaliteit (Quality).

"De laatste jaren hebben we een intense groei gekend. En we zijn ambitieus voor de toekomst: ook dit jaar voorspellen we een forse groei", aldus Ian Perkins, bestuurder van Phronesyss.

Phronesyss zoekt medewerkers met uiteenlopende profielen: van business consultants (sales en accountmanagement), SHEQ consultants en preventieadviseurs, en een management assistant, tot PHP developers en mobile APP developers. Het gaat zowel om startende profielen als meer ervaren medewerkers.
Alle vacatures bij Phronesyss vind je op https://phronesys.eu/nl/vacatures/

Hannekenshoek 15, 2200 Herentals - Tel:+32 14 70 60 55 - info@phronesys.eu