U bent hier

Kempense restaurants behouden Michelin-ster

Kempen regio
19.11.2019 - 20.30u
Door: Mark Jaspers

De editie 2020 van de culinaire Michelingids is op Horeca Expo Gent voorgesteld en die brengt voor de Kempen geen wijzigingen. De 4 restaurants die al één Michelinster hadden, behouden die ook.

In onze regio hadden La Belle in Geel, Hof Ter Hulst in Hulshout, De Pastorie in Lichtaart en Colette in Westerlo al één Michelinster. Achter hun naam blijft een ster prijken.

Peter Vangenechten, chef van La Belle, is fier dat zijn restaurant zijn ster behoudt. "Wat ik enorm apprecieer, is het mooie commentaarstuk in de gids", vertelt Chef Peter Vangenechten.

"Het feit dat La Belle omschreven wordt als een mooi internationaal verhaal op het Kempens platteland is een serieuze opsteker voor mezelf en voor mijn team."

Foto : Peter Vangenechten, chef van La Belle /archief Nnieuws.

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto